Sıbıç, sahada incelemelerine devam ediyor

GÜNDEM 06.05.2024 - 18:42, Güncelleme: 06.05.2024 - 18:48 3854 kez okundu.
 

Sıbıç, sahada incelemelerine devam ediyor

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, ilçe genelinde devam eden saha çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İsmetpaşa ve Toprakdeğirmeni mahallelerini ziyaret eden Başkan Sıbıç, her iki mahallede yapımları devam eden cadde ve sokak yenilemeleri, aydınlatma çalışmaları hakkında bilgi alarak hızlıca tamamlanması için talimat verdi. Belediye Meclis Üyesi Rahman Aybar, İsmetpaşa Mahalle Muhtarı İdris Şen ve Toprakdeğirmeni Muhtarı Mehmet Aktaş’ın refakat ettiği inceleme ziyaretinde, muhtarların talep ve isteklerini de değerlendiren Başkan Sıbıç, “Belediye olarak hizmet ve çalışmalarımızın aksamadan devam etmesi ve eksikliklerin giderilmesi için tüm imkanlarımızla sahada olmaya devam ediyoruz. Her zaman olduğu gibi halkımızın nabzını tutmaya ve ihtiyaçlarına cevap vermeye devam edeceğiz. Bulancak’ın ihtiyaçlarını ve eksiklerini de gayet iyi biliyoruz. Tüm gayret ve çabamız Bulancak olacaktır” dedi. Çalışan saha personellerine kolaylıklar dileyen Başkan Sıbıç, incelemeler esnasında ilgi gösteren vatandaşlarla da sohbet ederek istek ve dileklerini dinledi. İncelemelerde Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı İdris Çiçek, Fen İşleri Sorumlu Müdürü Erkan Usta ile Emlak ve İstimlak Müdürü Ertuğrul Yıldız’da Başkan Sıbıç’a eşlik ederek bilgilendirmelerde bulundular.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, ilçe genelinde devam eden saha çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İsmetpaşa ve Toprakdeğirmeni mahallelerini ziyaret eden Başkan Sıbıç, her iki mahallede yapımları devam eden cadde ve sokak yenilemeleri, aydınlatma çalışmaları hakkında bilgi alarak hızlıca tamamlanması için talimat verdi.

Belediye Meclis Üyesi Rahman Aybar, İsmetpaşa Mahalle Muhtarı İdris Şen ve Toprakdeğirmeni Muhtarı Mehmet Aktaş’ın refakat ettiği inceleme ziyaretinde, muhtarların talep ve isteklerini de değerlendiren Başkan Sıbıç, “Belediye olarak hizmet ve çalışmalarımızın aksamadan devam etmesi ve eksikliklerin giderilmesi için tüm imkanlarımızla sahada olmaya devam ediyoruz. Her zaman olduğu gibi halkımızın nabzını tutmaya ve ihtiyaçlarına cevap vermeye devam edeceğiz. Bulancak’ın ihtiyaçlarını ve eksiklerini de gayet iyi biliyoruz. Tüm gayret ve çabamız Bulancak olacaktır” dedi.

Çalışan saha personellerine kolaylıklar dileyen Başkan Sıbıç, incelemeler esnasında ilgi gösteren vatandaşlarla da sohbet ederek istek ve dileklerini dinledi.

İncelemelerde Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı İdris Çiçek, Fen İşleri Sorumlu Müdürü Erkan Usta ile Emlak ve İstimlak Müdürü Ertuğrul Yıldız’da Başkan Sıbıç’a eşlik ederek bilgilendirmelerde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.