Sıbıç, Başkanlık Mührünü Yakar’dan teslim aldı!

SİYASET 03.04.2024 - 16:26, Güncelleme: 03.04.2024 - 16:37 7312+ kez okundu.
 

Sıbıç, Başkanlık Mührünü Yakar’dan teslim aldı!

Bulancak’ın yeni Belediye Başkanı seçilen Necmi Sıbıç, Başkanlık mührünü 2. dönem Belediye Başkanlığı yapan Recep Yakar’dan teslim aldı.
Başkanlık makamında gerçekleştirilen törende eski başkan Recep Yakar, Bulancak Belediyesi’nin mali durumu ile ilgili güncel bilgileri aktararak, Cumhuriyet Halk Partili yeni başkan Necmi Sıbıç’a başarılar diledi. Emrullah Guguk ‘yeniden adayım’ dedi. Gerçekleşen Yerel seçimlerde AK Parti’den Necmi Sıbıç’ın rakibi olan Emrullah Guguk söz alarak, “Yeni Bulancak Belediye Başkanımız Necmi Sıbıç’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Benim için daha seçim bitmedi. Önümüzdeki dönem Necmi Sıbıç’a aday olursa yeniden rakip olarak karşısına çıkacağım. Yakından takibindeyim.” diyerek, bir sonraki seçimde yeniden aday olacağını açıkladı.  Sıbıç, ‘Seni Seviyorum Bulancak’ Necmi Sıbıç, başkanlık devir teslim töreninden sonra Bulancak Belediyesi balkonuna çıkarak vatandaşlara seslendi. “Sevgili Bulancaklılar hepinizi gönülden teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Beni bu göreve seçtiğiniz için hepinize minnattarım. Artık başka bir Bulancak’a uyanacağız. 70 bin Bulancak’ın Belediye Başkanı olarak görev alacağım.” diyerek, Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşlara seslendi.  Başkan Sıbıç birlik ve beraberlik mesajını yineleyerek "Ayrımsız tüm halkımızın başkanıyom. Eşit ve adil hizmet sunacağız. Her kesimle iyi iletişim haklinde olacağız ve sorunlara çözüm bulacağız" dedi.  Sıbıç, herkese bir kez daha teşekkür ederek, "Verdiğim tüm sözleri yerine getirmek için çaba harcayacağım. İşim gücüm Bulancak olacak" ifadelerini kullandı. Gezmiş ve Şenyürek'ten teşekkür Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek ve Milletvekili Elvan Işık Gezmiş de halka seslenerek "Çok çalıştık, başardık, destekşeriniz için teşekkür ederiz" dediler.
Bulancak’ın yeni Belediye Başkanı seçilen Necmi Sıbıç, Başkanlık mührünü 2. dönem Belediye Başkanlığı yapan Recep Yakar’dan teslim aldı.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen törende eski başkan Recep Yakar, Bulancak Belediyesi’nin mali durumu ile ilgili güncel bilgileri aktararak, Cumhuriyet Halk Partili yeni başkan Necmi Sıbıç’a başarılar diledi. Emrullah Guguk ‘yeniden adayım’ dedi.

Gerçekleşen Yerel seçimlerde AK Parti’den Necmi Sıbıç’ın rakibi olan Emrullah Guguk söz alarak, “Yeni Bulancak Belediye Başkanımız Necmi Sıbıç’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Benim için daha seçim bitmedi. Önümüzdeki dönem Necmi Sıbıç’a aday olursa yeniden rakip olarak karşısına çıkacağım. Yakından takibindeyim.” diyerek, bir sonraki seçimde yeniden aday olacağını açıkladı. 

Sıbıç, ‘Seni Seviyorum Bulancak’

Necmi Sıbıç, başkanlık devir teslim töreninden sonra Bulancak Belediyesi balkonuna çıkarak vatandaşlara seslendi. “Sevgili Bulancaklılar hepinizi gönülden teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Beni bu göreve seçtiğiniz için hepinize minnattarım. Artık başka bir Bulancak’a uyanacağız. 70 bin Bulancak’ın Belediye Başkanı olarak görev alacağım.” diyerek, Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşlara seslendi. 

Başkan Sıbıç birlik ve beraberlik mesajını yineleyerek "Ayrımsız tüm halkımızın başkanıyom. Eşit ve adil hizmet sunacağız. Her kesimle iyi iletişim haklinde olacağız ve sorunlara çözüm bulacağız" dedi. 

Sıbıç, herkese bir kez daha teşekkür ederek, "Verdiğim tüm sözleri yerine getirmek için çaba harcayacağım. İşim gücüm Bulancak olacak" ifadelerini kullandı.

Gezmiş ve Şenyürek'ten teşekkür

Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek ve Milletvekili Elvan Işık Gezmiş de halka seslenerek "Çok çalıştık, başardık, destekşeriniz için teşekkür ederiz" dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.