Selçuk Yıldız kimdir, kaç yaşında, nereli?

SANAT 04.01.2022 - 18:42, Güncelleme: 04.01.2022 - 18:42 18773+ kez okundu.
 

Selçuk Yıldız kimdir, kaç yaşında, nereli?

Sinema ve dizi oyuncusu olan Ardahan Doğumlu Selçuk Yıldız ile ilgili biyografi yazısı
Türk sineması ve dizi oyuncusu Selçuk Yıldız’ın Doğum Tarihi:1986 Doğum Yeri: Ardahan’dır. Semra Yıldız ile evli olan oyuncu, Eğìtim hayatını Yedisanat akademi temel tiyatro ve kamera önü bölüm mezunu’dur. Oynadığı diziler, Arka sokaklar, Sevda Kuşun Kanadında, Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz’dır. Sinema Filmleri ise: Tay, Iki gözüm Ahmet ve Seni gidi seni’dir. Yer aldığı belgeseller ise; Köklerin izinde, Yusuf akcura, Şahabbetin mercani ve Tv şovları Selçuk Yıldız, Türk Sinema ve Dizi film oyuncusudur. 6 Haziran 1986 tarihinde Ardahan ilinde doğmuştur. Eğitimini Yedi sanat Akademide oyunculuk eğitimi aldı. Semra Yıldız ile evlidir. Kariyerini TRT Belgesel kanalında ”Köklerinizide” belgeselde, Bu Şehrin Efendisi, Sevda Kuşun Kanadında, ” Tay ” adlı kısa filmde ve Arka Sokaklar isimli meşhur unutulmaz dizide rol alarak devam etmiştir.  
Sinema ve dizi oyuncusu olan Ardahan Doğumlu Selçuk Yıldız ile ilgili biyografi yazısı

Türk sineması ve dizi oyuncusu Selçuk Yıldız’ın Doğum Tarihi:1986 Doğum Yeri: Ardahan’dır. Semra Yıldız ile evli olan oyuncu, Eğìtim hayatını Yedisanat akademi temel tiyatro ve kamera önü bölüm mezunu’dur. Oynadığı diziler, Arka sokaklar, Sevda Kuşun Kanadında, Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz’dır. Sinema Filmleri ise: Tay, Iki gözüm Ahmet ve Seni gidi seni’dir. Yer aldığı belgeseller ise; Köklerin izinde, Yusuf akcura, Şahabbetin mercani ve Tv şovları

Selçuk Yıldız, Türk Sinema ve Dizi film oyuncusudur. 6 Haziran 1986 tarihinde Ardahan ilinde doğmuştur. Eğitimini Yedi sanat Akademide oyunculuk eğitimi aldı. Semra Yıldız ile evlidir. Kariyerini TRT Belgesel kanalında ”Köklerinizide” belgeselde, Bu Şehrin Efendisi, Sevda Kuşun Kanadında, ” Tay ” adlı kısa filmde ve Arka Sokaklar isimli meşhur unutulmaz dizide rol alarak devam etmiştir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.