Şehit eşleri ve anneleri unutulmadı!

GÜNDEM 09.03.2024 - 23:59, Güncelleme: 10.03.2024 - 01:13 4623+ kez okundu.
 

Şehit eşleri ve anneleri unutulmadı!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı koordinesinde, Bulancak Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile birlikte Bulancak'ta bulunan şehit eşleri ve şehit annelerinin Kadınlar Günü kutlanıldı.
Ziyaretlere ve etkinliklere İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, Bulancak Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, Jandarma Komutanlığı Emniyet Müdürlüğü ve SHM görevlileri katıldı. Şehit Naci Akçay'ın eşi Fatma Akçay, Şehit Yakup Çelebi'nin eşi Naciye Çelebi, Şehit Adem Kacar'ın annesi Ayşe Kacar, Şehit Birol Uslubaş'ın annesi Sahure Uslubaş, Şehit Dursun Buz'un annesi Memnune Buz, Şehit Ozan Levent Sarıkaya'nın annesi Nezahat Sarıkaya, Şehit Yunus Akdeniz'in annesi Naciye Yıldırım, Şehit Enver Erdoğan'ın annesi Pakize Erdoğan, Şehit Oğuz Türüdü'nün annesi Fatma Türüdü, Şehit Barış Çakır'ın annesi Hatun Ada, Şehit Murat Keçeli'nin annesi Nimet Keçeli, Şehit Hatice Arslan'ın annesi Naciye Arslan ziyaret edilerek bu anlamlı günde önemli bir etkinlik gerçekleştirildi. Bulancak Sosyal Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Bulancak SHM olarak 8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında Bulancak Kaymakamlığı ve Piraziz Kaymakamlıklarında stant açılarak broşür ve karanfil dağıtımı yapılmıştır. Şehit aileleri ziyaretleri yapılmıştır. İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapmakta olan bir astsubay kadın, Bulancak Belediyesinde temizlik görevlisi bir kadın ve 2 engelli kızına bakan ev hanımı bir anne ile röportaj yapılarak 8 Mart Kadınlar günü için verdikleri mesajın yer alan kısa bir video çekimi yapılmıştır" denildi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı koordinesinde, Bulancak Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile birlikte Bulancak'ta bulunan şehit eşleri ve şehit annelerinin Kadınlar Günü kutlanıldı.

Ziyaretlere ve etkinliklere İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, Bulancak Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, Jandarma Komutanlığı Emniyet Müdürlüğü ve SHM görevlileri katıldı.

Şehit Naci Akçay'ın eşi Fatma Akçay, Şehit Yakup Çelebi'nin eşi Naciye Çelebi, Şehit Adem Kacar'ın annesi Ayşe Kacar, Şehit Birol Uslubaş'ın annesi Sahure Uslubaş, Şehit Dursun Buz'un annesi Memnune Buz, Şehit Ozan Levent Sarıkaya'nın annesi Nezahat Sarıkaya, Şehit Yunus Akdeniz'in annesi Naciye Yıldırım, Şehit Enver Erdoğan'ın annesi Pakize Erdoğan, Şehit Oğuz Türüdü'nün annesi Fatma Türüdü, Şehit Barış Çakır'ın annesi Hatun Ada, Şehit Murat Keçeli'nin annesi Nimet Keçeli, Şehit Hatice Arslan'ın annesi Naciye Arslan ziyaret edilerek bu anlamlı günde önemli bir etkinlik gerçekleştirildi.

Bulancak Sosyal Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, " Bulancak SHM olarak 8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında Bulancak Kaymakamlığı ve Piraziz Kaymakamlıklarında stant açılarak broşür ve karanfil dağıtımı yapılmıştır. Şehit aileleri ziyaretleri yapılmıştır. İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapmakta olan bir astsubay kadın, Bulancak Belediyesinde temizlik görevlisi bir kadın ve 2 engelli kızına bakan ev hanımı bir anne ile röportaj yapılarak 8 Mart Kadınlar günü için verdikleri mesajın yer alan kısa bir video çekimi yapılmıştır" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.