Şebinkarahisar'da iki ahşap ev alevlere teslim oldu

GÜNDEM 29.12.2023 - 12:45, Güncelleme: 29.12.2023 - 12:52 1777+ kez okundu.
 

Şebinkarahisar'da iki ahşap ev alevlere teslim oldu

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde iki ahşap evde yangın çıktı. Yangın, Fatih Mahallesi Şıhlar semtinde meydana geldi.
Şebinkarahisar'da bitişik iki ahşap evde yangın çıktı.  Edinilen bilgilere göre Teoman Gargun ve merhum Fikri Cevher'e ait olduğu öğrenilen ve içerisinde kimsenin olmadığı iki ayrı evde çıkan yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi.  Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına Şebinkarahisar Belediyesi İtfaiyesi ve Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı. Yangında maddi hasar oluştu Yangında, Teoman Gargun ve merhum Fikri Cevher'e ait olan iki ahşap ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Evlerde bulunan eşyalar da yangında zarar gördü! Yangın, çevredeki evlere de sıçramaması için itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle önlendi.
Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde iki ahşap evde yangın çıktı. Yangın, Fatih Mahallesi Şıhlar semtinde meydana geldi.

Şebinkarahisar'da bitişik iki ahşap evde yangın çıktı. 

Edinilen bilgilere göre Teoman Gargun ve merhum Fikri Cevher'e ait olduğu öğrenilen ve içerisinde kimsenin olmadığı iki ayrı evde çıkan yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi. 

Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına Şebinkarahisar Belediyesi İtfaiyesi ve Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Yangında maddi hasar oluştu

Yangında, Teoman Gargun ve merhum Fikri Cevher'e ait olan iki ahşap ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Evlerde bulunan eşyalar da yangında zarar gördü!

Yangın, çevredeki evlere de sıçramaması için itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle önlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.