Sarıgül'den iddialı çıkış!

SİYASET 10.02.2024 - 14:19, Güncelleme: 10.02.2024 - 14:19 6281+ kez okundu.
 

Sarıgül'den iddialı çıkış!

31 Mart seçimlerinde MHP Bulancak'tan İl Genel Meclis Üyeliği 1. Sıra Adayı Yusuf Sarıgül, seçilmeden İl Genel Meclis Başkanlığına adaylığını duyurdu.
Gazetemize konuşan İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Sarıgül, "Bulancak ilçemizin Milletvekili eksikliğini İl Genel Meclisinde kapatmak, sorunlara çözüm üretmek ve Bulancak'a hizmet etmek için çıktığım bu yolda 31 Mart seçimleri sonrası İl Genel Meclis Başkanlığına adaylığımı ilan ediyorum. Bulancak halkının bana gösterdiği tevazu ve desteğe layık olabilmek için Bulancak'ın vekili olmak istiyorum. Bu nedenle elimden geleni yapacağını tüm hemşehrilerimizin önünde söz veriyorum" dedi.
31 Mart seçimlerinde MHP Bulancak'tan İl Genel Meclis Üyeliği 1. Sıra Adayı Yusuf Sarıgül, seçilmeden İl Genel Meclis Başkanlığına adaylığını duyurdu.

Gazetemize konuşan İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Sarıgül, " Bulancak ilçemizin Milletvekili eksikliğini İl Genel Meclisinde kapatmak, sorunlara çözüm üretmek ve Bulancak'a hizmet etmek için çıktığım bu yolda 31 Mart seçimleri sonrası İl Genel Meclis Başkanlığına adaylığımı ilan ediyorum. Bulancak halkının bana gösterdiği tevazu ve desteğe layık olabilmek için Bulancak'ın vekili olmak istiyorum. Bu nedenle elimden geleni yapacağını tüm hemşehrilerimizin önünde söz veriyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.