Şansal Dikmen ve TİP’li Serra Kadıgil bir arada

SİYASET 24.04.2023 - 17:01, Güncelleme: 24.04.2023 - 17:57 4174+ kez okundu.
 

Şansal Dikmen ve TİP’li Serra Kadıgil bir arada

Avukat Şansal Dikmen, Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ederek TİP sıralarına geçen 27. dönem İstanbul Milletvekili Serra Kadıgil ile bir araya geldi.
60’lı yılların en önemli siyasi konjektürleri arasında gösterilen Türkiye İşçi Partisi’nde yöneticilik yapmış Avukat Şansal Dikmen, Erkan Baş öncülüğünde yeniden kurulan TİP’in milletvekilleri ve adayları ile bir araya geldi. Seçim’de İstanbul’da Erkan Baş ile birlikte oy kullanacağını dile getiren Dikmen, “Seçime kadar İstanbul’da olacağım ve Erkan Baş ile TİP’in zaferini kutlayacağız” diyerek, Türkiye İşçi Partisi’nin 14 Mayıs’daki Milletvekilliği seçimlerinden zafer ile çıkacağını dile getirdi. Eşi Nurdan Dikmen ile birlikte İstanbul’da bulunan Şansal Dikmen, seçim sonrasında Giresun’a geleceği ve gazetemizin Haber Editörü Yaşar Kemal Habiboğlu ile birlikte yeni bir kitap projesine imza atacağını aktardı.
Avukat Şansal Dikmen, Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ederek TİP sıralarına geçen 27. dönem İstanbul Milletvekili Serra Kadıgil ile bir araya geldi.

60’lı yılların en önemli siyasi konjektürleri arasında gösterilen Türkiye İşçi Partisi’nde yöneticilik yapmış Avukat Şansal Dikmen, Erkan Baş öncülüğünde yeniden kurulan TİP’in milletvekilleri ve adayları ile bir araya geldi.

Seçim’de İstanbul’da Erkan Baş ile birlikte oy kullanacağını dile getiren Dikmen, “Seçime kadar İstanbul’da olacağım ve Erkan Baş ile TİP’in zaferini kutlayacağız” diyerek, Türkiye İşçi Partisi’nin 14 Mayıs’daki Milletvekilliği seçimlerinden zafer ile çıkacağını dile getirdi. Eşi Nurdan Dikmen ile birlikte İstanbul’da bulunan Şansal Dikmen, seçim sonrasında Giresun’a geleceği ve gazetemizin Haber Editörü Yaşar Kemal Habiboğlu ile birlikte yeni bir kitap projesine imza atacağını aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.