Sanayi Mahallesinden Fatma Zehra için kermes

DÜNYA 04.07.2022 - 17:33, Güncelleme: 04.07.2022 - 17:33 11756+ kez okundu.
 

Sanayi Mahallesinden Fatma Zehra için kermes

Sanayi Mahallesi Muhtarlığı tarafından SMA hastası Fatma Zehra bebek için Sanayi Mahallesinde hayır kermesi düzenlendi.
Cuma günü Sanayi Mahallesi Fatih Camii önünde gerçekleşen kermesin öncülüğünü Sanayi Mahallesi Muhtarı Bahtiyar Yıldırım ve Dernek Başkanı Hidayet Başkıran yaptı. Mahalle halkı tarafından özenle hazırlanan ev yemekleri kermesi ziyaret edenlere ikram edildi. Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Karakaya ve Mürsel Genç, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Sanayi esnafı ve mahalle sakinlerinin katıldığı kermeste özellikle kadınlara teşekkür eden Muhtar Bahtiyar Yıldırım, “İlçemizde yaşamını idame ettiren SMA Hastası Fatma Zehra bebeğimiz için mahalle olarak bir yardım yapmak istedik. Mahalle kadınlarımızın yaptığı ev yemekleri ve pastaları kermeste satarak elde ettiğimiz geliri Fatma Zehra bebeğimizin hesabına yatırarak çorbada tuzumuz olsun istedik. Bütün hemşehrilerimizin aynı duyarlılığı göstermelerini bekliyoruz. Umarız kısa zamanda bebeğimiz tedavisi için ihtiyaç duyulan rakama ulaşır” dedi.   Haber – Foto : Muzaffer Şahin  
Sanayi Mahallesi Muhtarlığı tarafından SMA hastası Fatma Zehra bebek için Sanayi Mahallesinde hayır kermesi düzenlendi.

Cuma günü Sanayi Mahallesi Fatih Camii önünde gerçekleşen kermesin öncülüğünü Sanayi Mahallesi Muhtarı Bahtiyar Yıldırım ve Dernek Başkanı Hidayet Başkıran yaptı.

Mahalle halkı tarafından özenle hazırlanan ev yemekleri kermesi ziyaret edenlere ikram edildi. Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Karakaya ve Mürsel Genç, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Sanayi esnafı ve mahalle sakinlerinin katıldığı kermeste özellikle kadınlara teşekkür eden Muhtar Bahtiyar Yıldırım, “İlçemizde yaşamını idame ettiren SMA Hastası Fatma Zehra bebeğimiz için mahalle olarak bir yardım yapmak istedik. Mahalle kadınlarımızın yaptığı ev yemekleri ve pastaları kermeste satarak elde ettiğimiz geliri Fatma Zehra bebeğimizin hesabına yatırarak çorbada tuzumuz olsun istedik. Bütün hemşehrilerimizin aynı duyarlılığı göstermelerini bekliyoruz. Umarız kısa zamanda bebeğimiz tedavisi için ihtiyaç duyulan rakama ulaşır” dedi.

 

Haber – Foto : Muzaffer Şahin

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.