Sanatçı Ali Kınık, Bulancaklılara coşku dolu anlar yaşattı

SANAT 06.07.2023 - 21:36, Güncelleme: 06.07.2023 - 23:17 34124+ kez okundu.
 

Sanatçı Ali Kınık, Bulancaklılara coşku dolu anlar yaşattı

Bulancak Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı tarafından Bulancak Cumhuriyet Meydanında 'Sevdamız Türkiye' isimli bir program düzenlenerek, Ali Kınık konseri gerçekleştirildi.
Konser öncesi Bulancak Mehteran Takımı tarafından bir mehteran gösterisi yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Bulancak MHP İlçe Başkanı Tanju Alparslan, "Sevdamız Türkiye ismini verdiğimiz bu gece, biz Cumhur İttifakının ortağı olarak liderimiz Devlet Bahçeli'nin yola çıktığı şiar ile yola devam ediyoruz. Biz sonuna kadar ülkemiz için, ilimiz için, ilçemiz için elimizden geleni yapıyoruz. Bu gecenin organizasyonunda emeği geçen birbirinden kıymetli sponsorlarımız, her zaman yanımızda dağ gibi duran Bulancak Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmanın ardından yöresel sanatçılarımızdan Ertuğrul Alim kemençesi ile konsere katılanlara güzel anlar yaşattı. Daha sonra MHP Giresun İl Başkanı Mahmut Karakuş, programa katılanlara teşekkür ederek, "Milletvekili seçimlerinde MHP'den bir Milletvekili çıkardığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmanın ardından coşkulu bir şekilde sahneye gelen Ülkücü sanatçılardan Ali Kınık, 'Yalnız Değilsin' şarkısı ile meydanı dolduran kalabalığı selamladı. Ardından 'Bildiğin Gibi Değil' adlı parçasını seslendiren Kınık, söylediği birbirinden güzel parçalarla herkesi coşturdu. Bulancak, Giresun ve diğer ilçelerden gelen ülkücülerin ve vatandaşların yoğun bir ilgisi ile karşılaşan Sanatçı Ali Kınık, birbirinden güzel parçaları meydandaki kalabalık izleyiciler ile birlikte söyledi. Konsere kısa bir ara verilirken Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Sanatçı Ali Kınık'a Bulancakspor forması hediye ederek ve çiçek takdim etti. Daha sonra ise hatıra fotoğrafı çektirdiler. Başkan Yakar, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik içerisinde böyle bir gece yaşandığı için vatandaşlara teşekkür etti.
Bulancak Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı tarafından Bulancak Cumhuriyet Meydanında 'Sevdamız Türkiye' isimli bir program düzenlenerek, Ali Kınık konseri gerçekleştirildi.

Konser öncesi Bulancak Mehteran Takımı tarafından bir mehteran gösterisi yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Bulancak MHP İlçe Başkanı Tanju Alparslan, " Sevdamız Türkiye ismini verdiğimiz bu gece, biz Cumhur İttifakının ortağı olarak liderimiz Devlet Bahçeli'nin yola çıktığı şiar ile yola devam ediyoruz. Biz sonuna kadar ülkemiz için, ilimiz için, ilçemiz için elimizden geleni yapıyoruz. Bu gecenin organizasyonunda emeği geçen birbirinden kıymetli sponsorlarımız, her zaman yanımızda dağ gibi duran Bulancak Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından yöresel sanatçılarımızdan Ertuğrul Alim kemençesi ile konsere katılanlara güzel anlar yaşattı.

Daha sonra MHP Giresun İl Başkanı Mahmut Karakuş, programa katılanlara teşekkür ederek, "Milletvekili seçimlerinde MHP'den bir Milletvekili çıkardığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından coşkulu bir şekilde sahneye gelen Ülkücü sanatçılardan Ali Kınık, 'Yalnız Değilsin' şarkısı ile meydanı dolduran kalabalığı selamladı.

Ardından 'Bildiğin Gibi Değil' adlı parçasını seslendiren Kınık, söylediği birbirinden güzel parçalarla herkesi coşturdu.

Bulancak, Giresun ve diğer ilçelerden gelen ülkücülerin ve vatandaşların yoğun bir ilgisi ile karşılaşan Sanatçı Ali Kınık, birbirinden güzel parçaları meydandaki kalabalık izleyiciler ile birlikte söyledi.

Konsere kısa bir ara verilirken Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Sanatçı Ali Kınık'a Bulancakspor forması hediye ederek ve çiçek takdim etti. Daha sonra ise hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Başkan Yakar, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik içerisinde böyle bir gece yaşandığı için vatandaşlara teşekkür etti.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.