Samsun'da ruhsatsız silah operasyonu

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 08.12.2023 - 15:57, Güncelleme: 08.12.2023 - 16:08 3456+ kez okundu.
 

Samsun'da ruhsatsız silah operasyonu

Samsun'un İlkadım ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda evinde silah ve silah malzemesi ele geçirilen zanlı gözaltına alındı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İlkadım ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince evinde ruhsatsız silah ve silah malzemesi bulundurduğu tespit edilen şüphelinin evine operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada kurusıkı tabanca, 4 kurusıkı tabanca gövdesi, 5 tabanca namlusu, 3 tabanca mermisi, ruhsatsız tüfek, bıçak ile çok sayıda tabanca parçası ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı.
Samsun'un İlkadım ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda evinde silah ve silah malzemesi ele geçirilen zanlı gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İlkadım ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince evinde ruhsatsız silah ve silah malzemesi bulundurduğu tespit edilen şüphelinin evine operasyon düzenledi.

Evde yapılan aramada kurusıkı tabanca, 4 kurusıkı tabanca gövdesi, 5 tabanca namlusu, 3 tabanca mermisi, ruhsatsız tüfek, bıçak ile çok sayıda tabanca parçası ele geçirildi.

Şüpheli gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.