Samsun'da askeri bandodan 29 Ekim'e özel konser

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 26.10.2021 - 17:58, Güncelleme: 26.10.2021 - 15:59 2175+ kez okundu.
 

Samsun'da askeri bandodan 29 Ekim'e özel konser

Samsun'da askeri bandodan 29 Ekim'e özel konser
SAMSUN (AA) - Samsun Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı askeri bandosu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla konser verdi.Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen 29 Ekim özel konserinde askeri bando, marş ve türküler söyledi. Askeri bando, "Sakarya", "Hoş gelişler ola", "Vatan", "Alay", "Biz Atatürk gençleriyiz", "İzmir", "Estergon" ve "10. yıl" marşları ile "Çırpınırdı Karadeniz" türküsünü seslendirdi.Vatandaşların Türk bayraklarıyla dinlediği konserde, Türkiye Cumhuriyeti'nin 98. yıl dönümü büyük coşkuyla kutlandı.
Samsun'da askeri bandodan 29 Ekim'e özel konser

SAMSUN (AA) - Samsun Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı askeri bandosu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla konser verdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen 29 Ekim özel konserinde askeri bando, marş ve türküler söyledi. Askeri bando, "Sakarya", "Hoş gelişler ola", "Vatan", "Alay", "Biz Atatürk gençleriyiz", "İzmir", "Estergon" ve "10. yıl" marşları ile "Çırpınırdı Karadeniz" türküsünü seslendirdi.

Vatandaşların Türk bayraklarıyla dinlediği konserde, Türkiye Cumhuriyeti'nin 98. yıl dönümü büyük coşkuyla kutlandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.