Samsun polisinden şehit çocuğuna unutulmaz sürpriz

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2025 - 13:44, Güncelleme: 03.02.2025 - 14:01 3161 kez okundu.
 

Samsun polisinden şehit çocuğuna unutulmaz sürpriz

Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı bahar döneminin ilk gününde şehit çocuğunu evinden alarak kortej eşliğinde okula bıraktı.
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kimlik kontrolü yaparken ’dur’ ihtarına uymayan zanlının açtığı ateşle yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 31 yaşında şehit olan polis memuru Atakan Arslan’ın kızı Eylül Asel’e Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri unutulmaz bir sürpriz yaptı. Ekipler, Eylül Asel’i polis araçları ve Yunus ekipleri ile evinde alarak okula bıraktı. Emniyetten yapılan açıklamada, "Şehidimiz Polis Memuru Atakan Arslan’ın emaneti Eylül Asel kızımızı 2024-2025 eğitim öğretim yılı bahar döneminin ilk gününde, Yunus ekiplerimizle evinden alarak kortej eşliğinde öğrenim gördüğü okuluna bıraktık. Tüm şehitlerimize ve ebediyete irtihal eden gazilerimize Allah’tan rahmet dileriz. Ayrıca 2024-2025 eğitim-öğretim yılı bahar döneminde tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileriz" denildi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı bahar döneminin ilk gününde şehit çocuğunu evinden alarak kortej eşliğinde okula bıraktı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kimlik kontrolü yaparken ’dur’ ihtarına uymayan zanlının açtığı ateşle yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 31 yaşında şehit olan polis memuru Atakan Arslan’ın kızı Eylül Asel’e Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri unutulmaz bir sürpriz yaptı. Ekipler, Eylül Asel’i polis araçları ve Yunus ekipleri ile evinde alarak okula bıraktı.

Emniyetten yapılan açıklamada, "Şehidimiz Polis Memuru Atakan Arslan’ın emaneti Eylül Asel kızımızı 2024-2025 eğitim öğretim yılı bahar döneminin ilk gününde, Yunus ekiplerimizle evinden alarak kortej eşliğinde öğrenim gördüğü okuluna bıraktık. Tüm şehitlerimize ve ebediyete irtihal eden gazilerimize Allah’tan rahmet dileriz. Ayrıca 2024-2025 eğitim-öğretim yılı bahar döneminde tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileriz" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.