'Saat başı 6 çocuk, 5 kadın şehit oluyor'

SİYASET 07.11.2023 - 16:24, Güncelleme: 07.11.2023 - 16:24 6643+ kez okundu.
 

'Saat başı 6 çocuk, 5 kadın şehit oluyor'

TBMM İdare Amiri ve AK Parti İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Hasan Turan, Filistin'deki acı bilançosu rakamlarla açıkladı.
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İsrail'e destek verenlerin bu zulme ortal olduğunu ifade ederek, "Holokosttan daha beter... İşgalci İsrail’e destek veren herkes bu zulmün ve soykırımın ortağıdır. Korkunç insani rakamlar ve acı tablo; Gazze Şeridi'nin toplam nüfusunun yaklaşık %2'si şehit veya yaralı olarak bu saldırının doğrudan kurbanı olmuştur. Saldırının başlangıcından bu yana Gazze Şeridi'ndeki hastanelere ortalama olarak dakikada bir yaralı, saatte 15 şehit veriliyor. Çocuklarda ortalama şehit sayısı saatte 6, kadınlarda ise saatte 5. Gazze Şeridi nüfusunun %70'i bombalama ve baskınlar nedeniyle zorla evlerinden çıkarılmıştır. Gazze Şeridi'nde kilometre kareye ortalama 82 ton olmak üzere 30 bin ton patlayıcı maddelerle bombalandı. Gazze Şeridi'ndeki hastanelerin yarısı ve birinci basamak sağlık ocaklarının %62'si durduruldu ve fiilen hizmet dışı kaldı. Gazze Şeridi'ndeki konutların yüzde 50'si bombalama ve baskınlardan zarar gördü. Gazze Şeridi'ndeki okulların yüzde 33'ü bombalama nedeniyle hasar gördü ve yaklaşık yüzde 9'u hizmet dışı kaldı. Gazze Şeridi'ndeki camilerin yüzde 14'ü hasar gördü, yüzde 5'i ise tamamen yıkıldı" diye konuştu. Holokost soykırımı mı? Yahudi Soykırımı veya HaŞoah, Adolf Hitler liderliğindeki Nazi Almanyası döneminde, Heinrich Himmler'in liderliğindeki SS güçleri tarafından işgal edilen sınırlar içerisinde yaklaşık 6 milyon Yahudi'nin sistemli bir şekilde öldürüldükleri soykırım.
TBMM İdare Amiri ve AK Parti İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Hasan Turan, Filistin'deki acı bilançosu rakamlarla açıkladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İsrail'e destek verenlerin bu zulme ortal olduğunu ifade ederek, "Holokosttan daha beter... İşgalci İsrail’e destek veren herkes bu zulmün ve soykırımın ortağıdır. Korkunç insani rakamlar ve acı tablo; Gazze Şeridi'nin toplam nüfusunun yaklaşık %2'si şehit veya yaralı olarak bu saldırının doğrudan kurbanı olmuştur. Saldırının başlangıcından bu yana Gazze Şeridi'ndeki hastanelere ortalama olarak dakikada bir yaralı, saatte 15 şehit veriliyor. Çocuklarda ortalama şehit sayısı saatte 6, kadınlarda ise saatte 5. Gazze Şeridi nüfusunun %70'i bombalama ve baskınlar nedeniyle zorla evlerinden çıkarılmıştır. Gazze Şeridi'nde kilometre kareye ortalama 82 ton olmak üzere 30 bin ton patlayıcı maddelerle bombalandı.

Gazze Şeridi'ndeki hastanelerin yarısı ve birinci basamak sağlık ocaklarının %62'si durduruldu ve fiilen hizmet dışı kaldı. Gazze Şeridi'ndeki konutların yüzde 50'si bombalama ve baskınlardan zarar gördü. Gazze Şeridi'ndeki okulların yüzde 33'ü bombalama nedeniyle hasar gördü ve yaklaşık yüzde 9'u hizmet dışı kaldı. Gazze Şeridi'ndeki camilerin yüzde 14'ü hasar gördü, yüzde 5'i ise tamamen yıkıldı" diye konuştu.

Holokost soykırımı mı?

Yahudi Soykırımı veya HaŞoah, Adolf Hitler liderliğindeki Nazi Almanyası döneminde, Heinrich Himmler'in liderliğindeki SS güçleri tarafından işgal edilen sınırlar içerisinde yaklaşık 6 milyon Yahudi'nin sistemli bir şekilde öldürüldükleri soykırım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
GİRESİNLİ
(08.11.2023 20:30 - #73819)
Bunları bana niye anlatıyorsunki.Ben zaten içim kan ağlayarak izliyorum her akşam. Siz iktidar olarak heyyyt diye efelenme ile benim oyumu aldında ; siyonizmi önleme ,ekonomik bağımsızlığımızı kazanma anlamında ne yaptınız.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.