Rize Pazar’da TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

BİLİM 29.04.2022 - 11:38, Güncelleme: 29.04.2022 - 11:38 48117+ kez okundu.
 

Rize Pazar’da TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

Rize Pazar’da Ar-Ge ve TÜBİTAK sorumluları ile Pazar 10 Mart Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.Ajans Pazar/ RİZE İGFA- Rize Pazar’da Ar-Ge ve TÜBİTAK sorumluları ile Pazar 10 Mart Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı. Fuar açılışına Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Özbek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Okul Müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Hazırlanan birbirinden farklı 24 projeyi tek tek inceleyen İlçe Kaymakamı Akın, öğrencilerden yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra projelerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Rize Pazar’da Ar-Ge ve TÜBİTAK sorumluları ile Pazar 10 Mart Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Ajans Pazar/ RİZE İGFA- Rize Pazar’da Ar-Ge ve TÜBİTAK sorumluları ile Pazar 10 Mart Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı. Fuar açılışına Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Özbek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Okul Müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Hazırlanan birbirinden farklı 24 projeyi tek tek inceleyen İlçe Kaymakamı Akın, öğrencilerden yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra projelerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.