Resul Dindar Bulancaklıları coşturdu

SANAT 07.07.2023 - 23:10, Güncelleme: 07.07.2023 - 23:11 35705+ kez okundu.
 

Resul Dindar Bulancaklıları coşturdu

Bulancak Cumhuriyet meydanında sahne alan Resul Dindar, Karadeniz yöresine özgü şarkılarıyla binlerce Bulancaklıyı coşturdu.
Bulancak Belediyesi tarafından yaz etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserin konuğu Karadeniz müziğinin sevilen ismi Resul Dindar oldu. Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerce Bulancaklı Karadeniz müziğiyle coşkulu anlar yaşadı. Konsere kısa bir ara veren Resul Dindar'a Belediye Başkanı Recep Yakar tarafından 28 numaralı Bulancakspor forması hediye edildi. Başkan Yakar, yaptığı konuşmada, "Cumhuriyet Meydanı projemiz vatandaşlarımızdan bir hayli ilgi görüyor. İleriye dönük kamulaştırma projesi ile meydanı daha da genişleteceğiz ve meydanımız sahada büyüyecek. Sanatçımız Resul Dindar ve ekibine Bulancak halkımıza yaşattığı bu güzel gece için teşekkür ederim. Bulancaklı hemşehrilerimize iyi eğlenceler diliyorum. Bu tarz etkinlikler devam edecektir" dedi. Başkan Yakar öte yandan Bulancaksporun bu sezon güzel işlere imza atacağını sözlerine ekledi. Resul Dindar da formayı giyerek Bulancakspora şans getirir dileğinde bulunarak konserine Bulancakspor forması ile birlikte devam etti. Sevilen şarkılarını seslendiren Resul Dindar'a coşkulu kalabalık eşlik ederken, Dindar'ın iki saat süren sahne performansı vatandaşların takdirini topladı.
Bulancak Cumhuriyet meydanında sahne alan Resul Dindar, Karadeniz yöresine özgü şarkılarıyla binlerce Bulancaklıyı coşturdu.

Bulancak Belediyesi tarafından yaz etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserin konuğu Karadeniz müziğinin sevilen ismi Resul Dindar oldu.

Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerce Bulancaklı Karadeniz müziğiyle coşkulu anlar yaşadı.

Konsere kısa bir ara veren Resul Dindar'a Belediye Başkanı Recep Yakar tarafından 28 numaralı Bulancakspor forması hediye edildi.

Başkan Yakar, yaptığı konuşmada, "Cumhuriyet Meydanı projemiz vatandaşlarımızdan bir hayli ilgi görüyor. İleriye dönük kamulaştırma projesi ile meydanı daha da genişleteceğiz ve meydanımız sahada büyüyecek. Sanatçımız Resul Dindar ve ekibine Bulancak halkımıza yaşattığı bu güzel gece için teşekkür ederim. Bulancaklı hemşehrilerimize iyi eğlenceler diliyorum. Bu tarz etkinlikler devam edecektir" dedi.

Başkan Yakar öte yandan Bulancaksporun bu sezon güzel işlere imza atacağını sözlerine ekledi.

Resul Dindar da formayı giyerek Bulancakspora şans getirir dileğinde bulunarak konserine Bulancakspor forması ile birlikte devam etti.

Sevilen şarkılarını seslendiren Resul Dindar'a coşkulu kalabalık eşlik ederken, Dindar'ın iki saat süren sahne performansı vatandaşların takdirini topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.