Restoranda müşterinin bıçakladığı garson ağır yaralandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2024 - 20:37, Güncelleme: 09.06.2024 - 20:38 3834+ kez okundu.
 

Restoranda müşterinin bıçakladığı garson ağır yaralandı

Restoranda müşterinin bıçakladığı garson ağır yaralandı
Samsun’da çalıştığı restoranda müşteri tarafından bıçaklanan garson ağır yaralandı. Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi Samsun Adliyesi yanındaki bir restoranda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, restoranda çalışan garson Şaban A. (37), kimliği belirsiz bir müşterinin bıçaklı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Şaban A., ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Şaban A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu ve ameliyata alınacağı öğrenildi. Polis kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Restoranda müşterinin bıçakladığı garson ağır yaralandı

Samsun’da çalıştığı restoranda müşteri tarafından bıçaklanan garson ağır yaralandı.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi Samsun Adliyesi yanındaki bir restoranda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, restoranda çalışan garson Şaban A. (37), kimliği belirsiz bir müşterinin bıçaklı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Şaban A., ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Şaban A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu ve ameliyata alınacağı öğrenildi. Polis kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.