Rahmi Koç Ayvalıkta

YAŞAM 11.05.2024 - 10:24, Güncelleme: 11.05.2024 - 10:24 5348+ kez okundu.
 

Rahmi Koç Ayvalıkta

Ayvalık'ın 200 yıllık zeytinyağı fabrikasının, kapsamlı bir restorasyonla yeniden canlandırılarak Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi olarak açılışını yapmak üzere Ayvalık’a geldi.
Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı M. Rahmi Koç, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’i makamında ziyaret etti. Başkan Mesut Ergin, “Kent kültürünün gelecek kuşaklara aktarılması konusundaki çalışmalarıyla ilçemizin gelişimine sayısız katkı sağlayan; kentimize kazandırdığı değerli eserler için Ayvalık halkı olarak Sayın M. Rahmi Koç’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı M. Rahmi Koç, Müzenin restorasyonunun gerçekleştirilmesi sürecinde Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in büyük destek ve katkıları olduğunu vurguladı. M. Rahmi Koç, Başkan Mesut Ergin’e teşekkür etti.
Ayvalık'ın 200 yıllık zeytinyağı fabrikasının, kapsamlı bir restorasyonla yeniden canlandırılarak Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi olarak açılışını yapmak üzere Ayvalık’a geldi.

Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı M. Rahmi Koç, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’i makamında ziyaret etti.

Başkan Mesut Ergin, “Kent kültürünün gelecek kuşaklara aktarılması konusundaki çalışmalarıyla ilçemizin gelişimine sayısız katkı sağlayan; kentimize kazandırdığı değerli eserler için Ayvalık halkı olarak Sayın M. Rahmi Koç’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı M. Rahmi Koç, Müzenin restorasyonunun gerçekleştirilmesi sürecinde Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in büyük destek ve katkıları olduğunu vurguladı. M. Rahmi Koç, Başkan Mesut Ergin’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.