‘Projelerimle birlikte geliyorum’

SİYASET 30.11.2023 - 18:10, Güncelleme: 30.11.2023 - 18:15 4680+ kez okundu.
 

‘Projelerimle birlikte geliyorum’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Gönül Belediyeciliği’ sözlerine istinaden gönüllere girmeye talip olduğunu açıklayan AK Parti Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Kimyager İşadamı Ömer Karahasan, gazetemize özel açıklamalarda bulundu.
Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a konuşan Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Karahasan, hazırladığı projeleri hayata geçirmek için aday olarak sahaya çıkmayı ve vatandaşların desteğini beklediğini söyledi. Adaylığının onaylanması ile Bulancak’ı karış karış gezerek, şehrin tüm dinamiklerini harekete geçirmek istediğini kaydeden Başkan Aday Adayı Karahasan, projelerini şu şekilde sıraladı; “Lojistik Merkezi, Bilgi Evleri, Ders Atölyeleri, Salon Sporları, Eğitim ve Kültür Vakfı, Yazılım Şirketi, Kadın Kooperatifi, Aile Rehberlik Merkezi, Karadeniz’in En Büyük Şehir Kütüphanesi, Mahalle Meclisleri, 2. Gençlik Yılları Lokalleri(60 yaş üstü için), Evde Bakım Hizmeti ve Arge Merkezi” Açıkladığı projeleri seçim vaadi olarak değil Bulancak’ın geleceği için hayata geçirmek istediğini ifade eden Karahasan, “Bulancak’ı büyüklerimizden aldığımız nasihat ile birlikte genç kardeşlerimizle yönetmek istiyorum. Hizmet üretirken gönüllere taht kurmak için verilen bu görevi layıkıyla yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Genç kardeşlerimizin ‘Ömer Ağabeyi’, bütün Bulancak’ın ise ‘Bizim Ömer’i olacağım. Kimse belediyeye ya da belediye çalışanı arkadaşlarımıza uzak mesafeli olmayacak. Herkes bu şehirde eşit mesafede eşit hizmeti alacak” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Gönül Belediyeciliği’ sözlerine istinaden gönüllere girmeye talip olduğunu açıklayan AK Parti Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Kimyager İşadamı Ömer Karahasan, gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a konuşan Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Karahasan, hazırladığı projeleri hayata geçirmek için aday olarak sahaya çıkmayı ve vatandaşların desteğini beklediğini söyledi.

Adaylığının onaylanması ile Bulancak’ı karış karış gezerek, şehrin tüm dinamiklerini harekete geçirmek istediğini kaydeden Başkan Aday Adayı Karahasan, projelerini şu şekilde sıraladı; “Lojistik Merkezi, Bilgi Evleri, Ders Atölyeleri, Salon Sporları, Eğitim ve Kültür Vakfı, Yazılım Şirketi, Kadın Kooperatifi, Aile Rehberlik Merkezi, Karadeniz’in En Büyük Şehir Kütüphanesi, Mahalle Meclisleri, 2. Gençlik Yılları Lokalleri(60 yaş üstü için), Evde Bakım Hizmeti ve Arge Merkezi”

Açıkladığı projeleri seçim vaadi olarak değil Bulancak’ın geleceği için hayata geçirmek istediğini ifade eden Karahasan, “Bulancak’ı büyüklerimizden aldığımız nasihat ile birlikte genç kardeşlerimizle yönetmek istiyorum. Hizmet üretirken gönüllere taht kurmak için verilen bu görevi layıkıyla yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Genç kardeşlerimizin ‘Ömer Ağabeyi’, bütün Bulancak’ın ise ‘Bizim Ömer’i olacağım. Kimse belediyeye ya da belediye çalışanı arkadaşlarımıza uzak mesafeli olmayacak. Herkes bu şehirde eşit mesafede eşit hizmeti alacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.