Piraziz’de Palamut Festivali! Öğrenciler ve protokol buluştu
Piraziz Sağlık Bilimleri Fakültesi bahçesinde düzenlenen Palamut Festivali, üniversite yönetimi, akademisyenler, öğrenciler ve siyasi parti temsilcilerini bir araya getirdi.
Piraziz Belediye Başkanı M. Esat Ayyıldız, üniversiteyle dayanışmayı güçlendirmeye ve öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.
Piraziz’de, Sağlık Bilimleri Fakültesi bahçesinde Palamut Festivali gerçekleştirildi. Piraziz Belediye Başkanı M. Esat Ayyıldız’ın da katıldığı etkinlikte birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Festivale Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Şahin ve Prof. Dr. Emel Uzunoğlu, Piraziz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Çebi, AK Parti Giresun İl Başkanı Hüseyin Alkan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatmanur Çakır Öztürk, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Halil Karaca, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Başkan Ayyıldız’dan birlik ve beraberlik mesajı
Etkinliğin ardından açıklamada bulunan Piraziz Belediye Başkanı M. Esat Ayyıldız, katılımcılarla aynı sofrayı paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ayyıldız, “Birlik ve beraberlik içerisinde aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. İlçemize değer katan üniversitemizle gönül bağımızı güçlendirmeye, öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Başkan Ayyıldız, festivale katılan misafirlere ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.
Kaynak: www.yildizhaber.com.tr-
Galeri
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir












