‘Piraziz’de hizmetler tüm hızıyla devam ediyor’

GÜNDEM 16.01.2023 - 16:52, Güncelleme: 16.01.2023 - 16:52 2833+ kez okundu.
 

‘Piraziz’de hizmetler tüm hızıyla devam ediyor’

Piraziz Ak Parti İlçe Başkanı Ünal Aşık ve beraberindeki ekip, Piraziz ve Pirazizli hemşehrilerinin gencinden yaşlısına her bir kesimini düşünerek söz verdiği hizmetlerin ve projelerin hayata geçirilmesi noktasında öncüsü ve takipçisi olunan Hükümet Konağı, Gençlik Merkezi ve Spor salonu ile Doğalgaz çalışmalarını yerinde incelediler.
Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan ile geçtiğimiz aylarda yapılan görüşmede, yapımı tamamlanan Piraziz Gençlik Merkezi ve Spor Salonunun mefruşat işlerinin tamamlanarak hizmete gireceğini belirtmişti. Gelinen noktada artık gençler için hazır hale geldiğine şahit görüldü. Bu vesileyle İlçe Gençlik Spor Müdürü Güven Çatal’ı da ziyaret ederek kendisinden bilgiler aldı. Mevcut durumun ve kalan eksikliklerin giderilmesi için girişimlerin sürdüreceği belirtildi. Hükümet Konağında ise büyük oranda mesafe kat eden yüklenici firmanın çalışmalarını ivedilikle sürdürmekte olduğu gözlemlendi. Yine öncüsü ve takipçisi olunan doğalgaz hizmetinde ise, İl Müdürlüğü ile yapılan görüşmelerde 2022 yıl sonuna kadar belirli güzergahlarda gazın verileceğini ifade edilmişti. İlçe Maden Mahallesi başta olmak üzere Yenimahalle’nin de hatırı sayılır bir oranda altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve hanelere kutu koyma işlemlerinin süratle devam ettiğini yerinde gözlemledik. Maden Mahallesinde ise gaz kullanan hane sayısı her geçen gün artmakta. Bu bağlamda, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini ve eksikliklerinde yine aynı hızlı giderileceğini ve altyapı çalışmaları için güzergahlarının genişletileceği söylendi. Piraziz Ak Parti İlçe Başkanı Ünal Aşık “Takipçisi ve girişimcisi olduğumuz tüm bu güzel hizmetlerin yine ilçemizde yapılan birçok hizmette emeği ve imzası bulunan Genel Başkanvekili Yardımcımız, İstanbul Milletvekilimiz, hemşehrimiz Sn. Hasan Turan başta olmak üzere Milletvekillerimiz Sn. Cemal Öztürk, Sn. Kadir Aydın ve Sn. Sabri Öztürk ile İl Başkanımız Sn. Kenan Tatlı’ya ve hülasa emeği geçen herkese Teşkilatımız ve hemşehrilerimiz adına bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.   HABER: EROL KÜÇÜK  
Piraziz Ak Parti İlçe Başkanı Ünal Aşık ve beraberindeki ekip, Piraziz ve Pirazizli hemşehrilerinin gencinden yaşlısına her bir kesimini düşünerek söz verdiği hizmetlerin ve projelerin hayata geçirilmesi noktasında öncüsü ve takipçisi olunan Hükümet Konağı, Gençlik Merkezi ve Spor salonu ile Doğalgaz çalışmalarını yerinde incelediler.

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan ile geçtiğimiz aylarda yapılan görüşmede, yapımı tamamlanan Piraziz Gençlik Merkezi ve Spor Salonunun mefruşat işlerinin tamamlanarak hizmete gireceğini belirtmişti. Gelinen noktada artık gençler için hazır hale geldiğine şahit görüldü. Bu vesileyle İlçe Gençlik Spor Müdürü Güven Çatal’ı da ziyaret ederek kendisinden bilgiler aldı. Mevcut durumun ve kalan eksikliklerin giderilmesi için girişimlerin sürdüreceği belirtildi.

Hükümet Konağında ise büyük oranda mesafe kat eden yüklenici firmanın çalışmalarını ivedilikle sürdürmekte olduğu gözlemlendi.

Yine öncüsü ve takipçisi olunan doğalgaz hizmetinde ise, İl Müdürlüğü ile yapılan görüşmelerde 2022 yıl sonuna kadar belirli güzergahlarda gazın verileceğini ifade edilmişti. İlçe Maden Mahallesi başta olmak üzere Yenimahalle’nin de hatırı sayılır bir oranda altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve hanelere kutu koyma işlemlerinin süratle devam ettiğini yerinde gözlemledik. Maden Mahallesinde ise gaz kullanan hane sayısı her geçen gün artmakta. Bu bağlamda, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini ve eksikliklerinde yine aynı hızlı giderileceğini ve altyapı çalışmaları için güzergahlarının genişletileceği söylendi.

Piraziz Ak Parti İlçe Başkanı Ünal Aşık “Takipçisi ve girişimcisi olduğumuz tüm bu güzel hizmetlerin yine ilçemizde yapılan birçok hizmette emeği ve imzası bulunan Genel Başkanvekili Yardımcımız, İstanbul Milletvekilimiz, hemşehrimiz Sn. Hasan Turan başta olmak üzere Milletvekillerimiz Sn. Cemal Öztürk, Sn. Kadir Aydın ve Sn. Sabri Öztürk ile İl Başkanımız Sn. Kenan Tatlı’ya ve hülasa emeği geçen herkese Teşkilatımız ve hemşehrilerimiz adına bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

 

HABER: EROL KÜÇÜK

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.