Piraziz Saadet’ten iddialı aday!

SİYASET 10.02.2024 - 14:09, Güncelleme: 10.02.2024 - 14:09 6557+ kez okundu.
 

Piraziz Saadet’ten iddialı aday!

Saadet Partisi Piraziz Belediye Başkan Adayı Metin Öztürk, gazetemizi ziyaret etti.
Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüşen Başkan Öztürk, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Piraziz’den Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı. SP Piraziz İlçe Başkanı Cevat Gündoğdu ve Aytekin Gülenç ile gazetemizi ziyaret eden Başkan Öztürk, esnaf ziyaretlerine başladıklarını kaydederek, “Piraziz ilçemizde yıllardır taş üstüne taş konulmaması, özensiz ve ihmalkâr durumunu değiştirmek için Belediye Başkanı adayı olarak Pirazizli hemşehrilerimizin huzuruna çıktım. Projelerimle birlikte güzel ve aziz ilçemiz Piraziz’i hizmet kervanına dahil etmek için çıktığımız bu yolda tüm hemşehrilerimizin desteklerini bekliyorum. Uzun yıllardır ihmal edilen şehrimizin dönüşümü için projelerimizi ve çalışmalarımızı yakında tüm kamuoyu ile paylaşacağım. Piraziz’in değişim ve dönüşümü için girdiğimiz bu hizmet yarışında amacımız şehrimize güzel hizmetler kazandırmaktır” dedi.  
Saadet Partisi Piraziz Belediye Başkan Adayı Metin Öztürk, gazetemizi ziyaret etti.

Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüşen Başkan Öztürk, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Piraziz’den Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

SP Piraziz İlçe Başkanı Cevat Gündoğdu ve Aytekin Gülenç ile gazetemizi ziyaret eden Başkan Öztürk, esnaf ziyaretlerine başladıklarını kaydederek, “ Piraziz ilçemizde yıllardır taş üstüne taş konulmaması, özensiz ve ihmalkâr durumunu değiştirmek için Belediye Başkanı adayı olarak Pirazizli hemşehrilerimizin huzuruna çıktım. Projelerimle birlikte güzel ve aziz ilçemiz Piraziz’i hizmet kervanına dahil etmek için çıktığımız bu yolda tüm hemşehrilerimizin desteklerini bekliyorum. Uzun yıllardır ihmal edilen şehrimizin dönüşümü için projelerimizi ve çalışmalarımızı yakında tüm kamuoyu ile paylaşacağım. Piraziz’in değişim ve dönüşümü için girdiğimiz bu hizmet yarışında amacımız şehrimize güzel hizmetler kazandırmaktır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.