Piraziz Belediyesi 40 Üniversiteli Öğrenciyi Samsun Turuna Yolcu Etti

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 07.06.2024 - 13:41, Güncelleme: 07.06.2024 - 14:00 1665+ kez okundu.
 

Piraziz Belediyesi 40 Üniversiteli Öğrenciyi Samsun Turuna Yolcu Etti

Piraziz Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Anadoluyuz Biz Projesi" kapsamında düzenlenen Eğitim ve Kültür Gezisi çerçevesinde ilçede...
Eğitim gören 40 üniversite öğrencisini Samsun turuna gönderdi. Üç gün sürecek olan bu tur için öğrenciler, büyük bir coşku ve heyecanla yolcu edildi. Piraziz Belediye Başkanı M.Esat Ayyıldız, yaptığı açıklamada, “Gençlerimizin kültürel ve eğitim anlamında gelişimlerine katkı sağlamak adına böyle bir projede yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Öğrencilerimizin ülkemizin farklı şehirlerini görmeleri, tarihi ve kültürel zenginliklerimizi yakından tanımaları amacıyla bu tür gezileri desteklemeye devam edeceğiz. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Ayyıldız, ayrıca gençlerin bu tür etkinliklerle sosyalleşme imkanı bulduklarını ve yeni arkadaşlıklar edinerek ufuklarını genişlettiklerini belirtti.  Piraziz Belediyesi, gençlerin gelişimine katkı sunacak projeleri desteklemeye ve bu tür etkinliklere öncülük etmeye devam edeceğini vurguladı.
Piraziz Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Anadoluyuz Biz Projesi" kapsamında düzenlenen Eğitim ve Kültür Gezisi çerçevesinde ilçede...

Eğitim gören 40 üniversite öğrencisini Samsun turuna gönderdi. Üç gün sürecek olan bu tur için öğrenciler, büyük bir coşku ve heyecanla yolcu edildi.

Piraziz Belediye Başkanı M.Esat Ayyıldız, yaptığı açıklamada, “Gençlerimizin kültürel ve eğitim anlamında gelişimlerine katkı sağlamak adına böyle bir projede yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Öğrencilerimizin ülkemizin farklı şehirlerini görmeleri, tarihi ve kültürel zenginliklerimizi yakından tanımaları amacıyla bu tür gezileri desteklemeye devam edeceğiz. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Ayyıldız, ayrıca gençlerin bu tür etkinliklerle sosyalleşme imkanı bulduklarını ve yeni arkadaşlıklar edinerek ufuklarını genişlettiklerini belirtti. 

Piraziz Belediyesi, gençlerin gelişimine katkı sunacak projeleri desteklemeye ve bu tür etkinliklere öncülük etmeye devam edeceğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.