Pençe Kilit'te terörist avı sürüyor!

ASAYİŞ 19.04.2022 - 13:03, Güncelleme: 19.04.2022 - 13:03 4676+ kez okundu.
 

Pençe Kilit'te terörist avı sürüyor!

Irak’ın kuzeyinde icra edilen Pençe-Kilit Operasyonu planlandığı gibi başarıyla devam ediyor. Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 26’ya yükseldi. Operasyonlarda çok sayıda mühimmat ele geçirildi.ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde başlatılan Pençe Kilit Operasyonu'nun başarıyla devam ettiğini açıkladı. Bakanlık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, etkisiz hale getirilen terörist sayısının da 26'ya yükseldiği kaydedildi. Bakanlık, ayrıca, Irak’ın kuzeyinde başlatılan PENÇE-KİLİT Operasyonu ile teröristlerin inlerini başlarına yıkan Kahraman Mehmetçik'in bölgede gerçekleştirdiği arama-tarama faaliyetlerinde terör örgütü PKK’ya ait çok sayıda mühimmat ele geçirildiğini de fotoğraflarla paylaştı. https://twitter.com/tcsavunma/status/1516357641357955072

Irak’ın kuzeyinde icra edilen Pençe-Kilit Operasyonu planlandığı gibi başarıyla devam ediyor. Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 26’ya yükseldi. Operasyonlarda çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde başlatılan Pençe Kilit Operasyonu'nun başarıyla devam ettiğini açıkladı.

Bakanlık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, etkisiz hale getirilen terörist sayısının da 26'ya yükseldiği kaydedildi.

Bakanlık, ayrıca, Irak’ın kuzeyinde başlatılan PENÇE-KİLİT Operasyonu ile teröristlerin inlerini başlarına yıkan Kahraman Mehmetçik'in bölgede gerçekleştirdiği arama-tarama faaliyetlerinde terör örgütü PKK’ya ait çok sayıda mühimmat ele geçirildiğini de fotoğraflarla paylaştı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1516357641357955072
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.