Özbek ailesi’nden özel okul gibi devlet okulu... Galatasaray'ın yıldızlarını açılışa getirecek!

GÜNDEM 01.01.2024 - 14:14, Güncelleme: 01.01.2024 - 14:14 8270+ kez okundu.
 

Özbek ailesi’nden özel okul gibi devlet okulu... Galatasaray'ın yıldızlarını açılışa getirecek!

Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek ve kardeşi Mehmet Aydın Özbek, memleketi Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde önemli bir eğitim projesine imza attı. Anne ve babaları Hasan ve Kezban Özbek adına yaptırılan Hasan & Kezban Özbek Meslek Lisesi'nin inşaatı sona erdi.
Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek ve kardeşi Mehmet Aydın Özbek'in memleketi Şebinkarahisar'da yaptırdığı Hasan & Kezban Özbek Meslek Lisesi binasının çalışmaları bitirildi.  Dursun Özbek, Mehmet Özbek'ten özel okul gibi devlet okulu Lise olarak eğitime katkı verecek olan ve sınıfları teknolojik donanıma sahip okul binasının yapımı Vildan Çetinoğlu Mimarlık ve Ticaret A.Ş. tarafından oldukça kısa sürede bitirildi. 480 öğrencinin eğitim görebileceği şekilde yapımı tamamlanan mesleki ve teknik okul binası, özel mimari tasarımıyla da dikkat çekiyor. Özel okul gibi tüm imkanları bulunan okul açılış için bekliyor. 1,5 Yılda bitirildi Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ve iş insanı kardeşi Mehmet Özbek'in memleketinde yaptırdığı okulun temeli 2022 yılının Haziran ayında atıldı. 1.5 yıl gibi kısa bir sürede yapımı tamamlanan okul, öğrencilerin ders başı yapacağı günleri iple çekiyor. Okul ne zaman açılacak? İnşaatı tamamlanan okulun daha önceki açıklamalarda Ekim ve Kasım ayı olarak açıklansa da henüz açılış yapılmadı. Galatasaray başında çok yoğun bir dönem geçiren Şebinkarahisarlı Dursun Özbek'in programına göre açılış yapılması ve Galatasaray'lı yıldızları açılış törenine getirmesi bekleniyor. 4 katlı lüks okul Şebinkarahisar'da 5 dönüm alana inşa edilen ve 2 dönüm inşaat oturum alanına sahip Hasan & Kezban Özbek Teknik Meslek Lisesi'nde, özel bir mimari tasarımla inşa edildi.
Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek ve kardeşi Mehmet Aydın Özbek, memleketi Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde önemli bir eğitim projesine imza attı. Anne ve babaları Hasan ve Kezban Özbek adına yaptırılan Hasan & Kezban Özbek Meslek Lisesi'nin inşaatı sona erdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek ve kardeşi Mehmet Aydın Özbek'in memleketi Şebinkarahisar'da yaptırdığı Hasan & Kezban Özbek Meslek Lisesi binasının çalışmaları bitirildi. 

Dursun Özbek, Mehmet Özbek'ten özel okul gibi devlet okulu
Lise olarak eğitime katkı verecek olan ve sınıfları teknolojik donanıma sahip  okul binasının yapımı Vildan Çetinoğlu Mimarlık ve Ticaret A.Ş. tarafından oldukça kısa sürede bitirildi.
480 öğrencinin eğitim görebileceği şekilde yapımı tamamlanan mesleki ve teknik okul binası, özel mimari tasarımıyla da dikkat çekiyor. Özel okul gibi tüm imkanları bulunan okul açılış için bekliyor.

1,5 Yılda bitirildi
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ve iş insanı kardeşi Mehmet Özbek'in memleketinde yaptırdığı okulun temeli 2022 yılının Haziran ayında atıldı. 1.5 yıl gibi kısa bir sürede yapımı tamamlanan okul, öğrencilerin ders başı yapacağı günleri iple çekiyor.

Okul ne zaman açılacak?
İnşaatı tamamlanan okulun daha önceki açıklamalarda Ekim ve Kasım ayı olarak açıklansa da henüz açılış yapılmadı.

Galatasaray başında çok yoğun bir dönem geçiren Şebinkarahisarlı Dursun Özbek'in programına göre açılış yapılması ve Galatasaray'lı yıldızları açılış törenine getirmesi bekleniyor.

4 katlı lüks okul
Şebinkarahisar'da 5 dönüm alana inşa edilen ve 2 dönüm inşaat oturum alanına sahip Hasan & Kezban Özbek Teknik Meslek Lisesi'nde, özel bir mimari tasarımla inşa edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.