Ordulu balıkçıların ağına dev mezgit takıldı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2025 - 14:33, Güncelleme: 22.04.2025 - 15:52 4069+ kez okundu.
 

Ordulu balıkçıların ağına dev mezgit takıldı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde kıyı balıkçılarının ağına, 2,5 kilogramlık dev mezgit balığı takıldı.
Yalıköy Mahallesi’nde uzun bir süredir balıkçılık yapan 76 yaşındaki Ekrem İlkyaz, dün sabah saatlerinde denize açılarak balık avlamaya başladı. İlkyaz, bir süre sonra ağını çektiğinde daha önce hiç görmediği kadar büyük bir mezgit balığı ile karşılaştı. Balığı tattığında 2,5 kilogram olduğunu gören balıkçı İlkyaz, bu büyüklükte bir mezgit balığı yakalamanın heyecanlı olduğunu söyledi. Yıllardır Karadeniz’de balık avladığını ancak ilk kez böyle bir mezgit tuttuğunu ifade eden Ekrem İlkyaz, "Böylesini ilk defa görüyorum. Uzun yıllardır Karadeniz’de balık tutuyorum ama bu kadar iri bir mezgit daha önce yakalamamıştım. Gerçekten heyecan vericiydi. Kıyıya getirdiğimde diğer balıkçı arkadaşlarım da balığın büyüklüğüne şaşırdılar" dedi.
Ordu’nun Fatsa ilçesinde kıyı balıkçılarının ağına, 2,5 kilogramlık dev mezgit balığı takıldı.

Yalıköy Mahallesi’nde uzun bir süredir balıkçılık yapan 76 yaşındaki Ekrem İlkyaz, dün sabah saatlerinde denize açılarak balık avlamaya başladı. İlkyaz, bir süre sonra ağını çektiğinde daha önce hiç görmediği kadar büyük bir mezgit balığı ile karşılaştı. Balığı tattığında 2,5 kilogram olduğunu gören balıkçı İlkyaz, bu büyüklükte bir mezgit balığı yakalamanın heyecanlı olduğunu söyledi.

Yıllardır Karadeniz’de balık avladığını ancak ilk kez böyle bir mezgit tuttuğunu ifade eden Ekrem İlkyaz, "Böylesini ilk defa görüyorum. Uzun yıllardır Karadeniz’de balık tutuyorum ama bu kadar iri bir mezgit daha önce yakalamamıştım. Gerçekten heyecan vericiydi. Kıyıya getirdiğimde diğer balıkçı arkadaşlarım da balığın büyüklüğüne şaşırdılar" dedi.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.