Ordu'da judocular ulusal organizasyonlara hazırlanıyor

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 01.02.2024 - 12:56, Güncelleme: 01.02.2024 - 13:22 5305+ kez okundu.
 

Ordu'da judocular ulusal organizasyonlara hazırlanıyor

Ordu'da, ulusal müsabakalara hazırlanan judocular için ortak antrenman programı düzenlendi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Judo İl Temsilciliğince organize edilen programa, Ordu'nun yanı sıra Giresun, Samsun, Tokat, Trabzon ve Rize'den gelen yıldızlar ve minikler kategorisi sporcuları katıldı. Türkiye şampiyonası ve okul sporları yarışmalarına hazırlanan sporcular, Ordu Sporcu Eğitim Merkezi'nde ortak antrenman gerçekleştirdi. Sporcular, birlikte antrenman yapmanın heyecanını yaşadı.
Ordu'da, ulusal müsabakalara hazırlanan judocular için ortak antrenman programı düzenlendi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Judo İl Temsilciliğince organize edilen programa, Ordu'nun yanı sıra Giresun, Samsun, Tokat, Trabzon ve Rize'den gelen yıldızlar ve minikler kategorisi sporcuları katıldı.

Türkiye şampiyonası ve okul sporları yarışmalarına hazırlanan sporcular, Ordu Sporcu Eğitim Merkezi'nde ortak antrenman gerçekleştirdi.

Sporcular, birlikte antrenman yapmanın heyecanını yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.