Ordu Valisi Tuncay Sonel'den asırlık çınarlara ziyaret

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 26.10.2021 - 18:02, Güncelleme: 26.10.2021 - 13:01 2398+ kez okundu.
 

Ordu Valisi Tuncay Sonel'den asırlık çınarlara ziyaret

Ordu Valisi Tuncay Sonel'den asırlık çınarlara ziyaret
ORDU (AA) - Ordu Valisi Tuncay Sonel, Altınordu ilçesinde yaşayan 98 ve 100 yaşındaki kişileri ziyaret etti.Vali Sonel, eşi Handal Sonel ile Boztepe Mahallesi'nde ikamet eden 100 yaşındaki Maksut Şimşit'in evine ziyaret gerçekleştirdi.Hayatını yatağa bağımlı olarak sürdüren Şimşit ile bir süre sohbet eden Sonel, bakımını üstlenen oğlu İsmail Şimşit'le de görüştü. Sonel ve eşi, Şahincili Mahallesi'nde ikamet eden 98 yaşındaki Hava Demetgül'ü de evinde ziyaret etti.Vali Sonel, yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetimizin 98. yılında Ordu genelinde Cumhuriyetle yaşıt 67 dede ve ninemizi kaymakam arkadaşlarımızla birlikte evlerinde ziyaret ediyoruz. Onların duasını almak çok önemli." dedi.
Ordu Valisi Tuncay Sonel'den asırlık çınarlara ziyaret

ORDU (AA) - Ordu Valisi Tuncay Sonel, Altınordu ilçesinde yaşayan 98 ve 100 yaşındaki kişileri ziyaret etti.

Vali Sonel, eşi Handal Sonel ile Boztepe Mahallesi'nde ikamet eden 100 yaşındaki Maksut Şimşit'in evine ziyaret gerçekleştirdi.

Hayatını yatağa bağımlı olarak sürdüren Şimşit ile bir süre sohbet eden Sonel, bakımını üstlenen oğlu İsmail Şimşit'le de görüştü.

Sonel ve eşi, Şahincili Mahallesi'nde ikamet eden 98 yaşındaki Hava Demetgül'ü de evinde ziyaret etti.

Vali Sonel, yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetimizin 98. yılında Ordu genelinde Cumhuriyetle yaşıt 67 dede ve ninemizi kaymakam arkadaşlarımızla birlikte evlerinde ziyaret ediyoruz. Onların duasını almak çok önemli." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.