Ömer Mustafa Yılmaz: “İlmek ilmek değiştireceğiz!”

SİYASET 28.11.2023 - 14:35, Güncelleme: 28.11.2023 - 14:35 5125+ kez okundu.
 

Ömer Mustafa Yılmaz: “İlmek ilmek değiştireceğiz!”

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Teşkilatı’nda, Belediye Başkanlığı aday adaylığı tanıtım toplantısı düzenlendi.
Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Mustafa Yılmaz’ın, hem başvurusunu teslim ettiği hem de konuşmasıyla büyük alkış topladığı aday adaylığı tanıtım toplantısına, Bulancak halkı yoğun ilgi gösterdi. Yılmaz yapmış olduğu konuşmasında Bulancak’taki sorunlara değinerek, üstesinden gelmenin tek yolunun; birlikte hareket etmek ve birlik olmak olduğunu ifade etti. Yılmaz “ Bulancak’ta süre gelen ve gelişigüzel bir düzenin artık devam etmesi mümkün değildir. Bulancak halkının tamamını kapsayarak, ayrım gözetmeksizin hizmete etmeye talibiz. Biz bu şehrin sosyokültürel yapısını yeniden inşaa etmek zorundayız. Seçmenimizin büyük bir çoğunluğunu gençler oluşturuyor. Gençlerimizi istihdam edecek ve eğitimlerine katkı sunacak projelerimizle bu şehri yeniden inşaa edeceğiz… Aday adayı olmam veya aday olamamam benim için bir şey ifade etmiyor. Partimizden kim aday çıkarsa çıksın çalışmaya, proje üretmeye ve birlikte olmaya devam edeceğim… Kentimizin kaybettiği kimliğini yeniden kazanmasına ve değerlerimize sahip çıkarak, bu şehri hak ettiği noktaya getirmek tek gayemiz olsun... Biz bu şehri ilmek ilmek değiştireceğiz. Her şey çok güzel güzel olacak.” sözleriyle toplantıya katılanlardan büyük alkış ve destek aldı. Gerçekleştirilen Aday adayı tanıtım toplantısına, başvurusunu tamamlamış olan aday adayları Ertan Zere, Şenol Yaşar’da toplantıya katılarak, birlik olduklarını ve hep birlikte mücadeleye devam edeceklerini gözler önüne serdi. Geçmiş dönem İlçe Başkanları Gültekin Uzunalioğlu ve Necmi Sıbıç’ta toplantıya katılan isimler arasındaydı.
Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Teşkilatı’nda, Belediye Başkanlığı aday adaylığı tanıtım toplantısı düzenlendi.

Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Mustafa Yılmaz’ın, hem başvurusunu teslim ettiği hem de konuşmasıyla büyük alkış topladığı aday adaylığı tanıtım toplantısına, Bulancak halkı yoğun ilgi gösterdi. Yılmaz yapmış olduğu konuşmasında Bulancak’taki sorunlara değinerek, üstesinden gelmenin tek yolunun; birlikte hareket etmek ve birlik olmak olduğunu ifade etti.

Yılmaz “ Bulancak’ta süre gelen ve gelişigüzel bir düzenin artık devam etmesi mümkün değildir. Bulancak halkının tamamını kapsayarak, ayrım gözetmeksizin hizmete etmeye talibiz. Biz bu şehrin sosyokültürel yapısını yeniden inşaa etmek zorundayız. Seçmenimizin büyük bir çoğunluğunu gençler oluşturuyor. Gençlerimizi istihdam edecek ve eğitimlerine katkı sunacak projelerimizle bu şehri yeniden inşaa edeceğiz… Aday adayı olmam veya aday olamamam benim için bir şey ifade etmiyor. Partimizden kim aday çıkarsa çıksın çalışmaya, proje üretmeye ve birlikte olmaya devam edeceğim… Kentimizin kaybettiği kimliğini yeniden kazanmasına ve değerlerimize sahip çıkarak, bu şehri hak ettiği noktaya getirmek tek gayemiz olsun... Biz bu şehri ilmek ilmek değiştireceğiz. Her şey çok güzel güzel olacak.” sözleriyle toplantıya katılanlardan büyük alkış ve destek aldı.



Gerçekleştirilen Aday adayı tanıtım toplantısına, başvurusunu tamamlamış olan aday adayları Ertan Zere, Şenol Yaşar’da toplantıya katılarak, birlik olduklarını ve hep birlikte mücadeleye devam edeceklerini gözler önüne serdi. Geçmiş dönem İlçe Başkanları Gültekin Uzunalioğlu ve Necmi Sıbıç’ta toplantıya katılan isimler arasındaydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bulancaklı
(28.11.2023 16:49 - #73928)
Bulacağın öz evladı, siyasette tecrübeli Ömer Mustafa kardeşimiz gerçek ATtaürkçü ve Cumhuriyetçi kişidir. Genel Merkez ise Demirtaşa selam çakarak işe başladı. İnşallah Mustafa kardeşimizi aay yaparlar. Yakışır kardeşimiz.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.