Okullar kaderine terk edilmiş!

SİYASET 09.02.2024 - 14:47, Güncelleme: 09.02.2024 - 14:53 5156+ kez okundu.
 

Okullar kaderine terk edilmiş!

Milliyetçi Hareket Partisi Bulancak İl Genel Meclisi Adayı Yusuf Sarıgül geçtiğimiz gün, Damudere köyünde bir dizi inceleme gerçekleştirdi.
Köy okulunun içler acısı halini eleştiren Sarıgül, ”Gerçekleştirdiğimiz ziyarette gördüğümüz manzara bizleri çok üzdü. Köy okulları kapalı yatırımlar çürümeye terk edilmiş ve nüfusu şehre kaymış. Köylerimizde kooperatifleşmeye öncü olup köy nüfusunu korumayı ve geri dönüşü sağlamayı hedefliyoruz. Köyde üretim olmadan şehirde yaşam olmaz. Köyde mutlu, şehirde mutlu bir Bulancak hedefimiz ile çıktığımız bu yolda köylerimizi karış karış gezip sorunları yerinde tespit ediyoruz. Bu bağlamda Damudere Köyü’nde yapılan okul kaderine terkedilmiş.” İfadelerini kullanarak eleştiride bulundu. Köylere gerçekleştirilen ziyaretlerde il genel meclisi adayı Sarıgül’e, MHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Fatih Alparslan’da eşlik etti.  
Milliyetçi Hareket Partisi Bulancak İl Genel Meclisi Adayı Yusuf Sarıgül geçtiğimiz gün, Damudere köyünde bir dizi inceleme gerçekleştirdi.

Köy okulunun içler acısı halini eleştiren Sarıgül, ”Gerçekleştirdiğimiz ziyarette gördüğümüz manzara bizleri çok üzdü. Köy okulları kapalı yatırımlar çürümeye terk edilmiş ve nüfusu şehre kaymış. Köylerimizde kooperatifleşmeye öncü olup köy nüfusunu korumayı ve geri dönüşü sağlamayı hedefliyoruz. Köyde üretim olmadan şehirde yaşam olmaz. Köyde mutlu, şehirde mutlu bir Bulancak hedefimiz ile çıktığımız bu yolda köylerimizi karış karış gezip sorunları yerinde tespit ediyoruz. Bu bağlamda Damudere Köyü’nde yapılan okul kaderine terkedilmiş.” İfadelerini kullanarak eleştiride bulundu.

Köylere gerçekleştirilen ziyaretlerde il genel meclisi adayı Sarıgül’e, MHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Fatih Alparslan’da eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.