Öğretmenler tasarım kütüphanesi kurdular

EĞİTİM 14.06.2022 - 08:49, Güncelleme: 14.06.2022 - 08:49 5774+ kez okundu.
 

Öğretmenler tasarım kütüphanesi kurdular

İstanbul Bahçelievler Fikret Yüzatlı İlkokulu öğretmenlerinden Selma Bostancı, Hatice Düzenli ve Şenay Miroğlu, ‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın’ projesi kapsamında velilerin de desteğiyle tasarım kütüphanesi kurdular.
Projedeki amaçları hakkında bilgi veren öğretmenler, “Kütüphanemizi kurarken öncelikle amacımız çocukların estetik dünyasına özgü tasarımlar yapmaktı. Önce göze ve ruha iyi gelmesi açısından yeşilin korku ve stresi azaltma açısından önemini de düşünerek masal köşemiz için tropikal bir orman tasarladık. Büyük dev yapraklar, tropikal rengarenk kuşlar, çiçekler, kurbağalar. Kulaklar da tropik ormanın senfosi için birde müzik oluşturduk. Masal köşemize masal anlatımı, drama ve etkinlikler için sahne düzenlemesi yaptık. Raf aralarımıza sevimli karakterler çizdik. Atamız ışık olsun çocuklara diyerek fotoğrafının altına okuduğu kitap sayısını ekledik. Atamızın okuduğu 3937 kitap sayısı kadar güncel ve nitelikli kaynak edindik. Açılışa katılan misafirlerimizden aldığımız dönütler ve öğrencilerimizin mutluluğunu görmek amacımıza ulaştığımızı hissettirdi bize” dediler.     Haber: Erol Küçük
İstanbul Bahçelievler Fikret Yüzatlı İlkokulu öğretmenlerinden Selma Bostancı, Hatice Düzenli ve Şenay Miroğlu, ‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın’ projesi kapsamında velilerin de desteğiyle tasarım kütüphanesi kurdular.

Projedeki amaçları hakkında bilgi veren öğretmenler, “Kütüphanemizi kurarken öncelikle amacımız çocukların estetik dünyasına özgü tasarımlar yapmaktı. Önce göze ve ruha iyi gelmesi açısından yeşilin korku ve stresi azaltma açısından önemini de düşünerek masal köşemiz için tropikal bir orman tasarladık. Büyük dev yapraklar, tropikal rengarenk kuşlar, çiçekler, kurbağalar. Kulaklar da tropik ormanın senfosi için birde müzik oluşturduk. Masal köşemize masal anlatımı, drama ve etkinlikler için sahne düzenlemesi yaptık. Raf aralarımıza sevimli karakterler çizdik. Atamız ışık olsun çocuklara diyerek fotoğrafının altına okuduğu kitap sayısını ekledik. Atamızın okuduğu 3937 kitap sayısı kadar güncel ve nitelikli kaynak edindik. Açılışa katılan misafirlerimizden aldığımız dönütler ve öğrencilerimizin mutluluğunu görmek amacımıza ulaştığımızı hissettirdi bize” dediler.

 

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.