Öğretmen - Yazar Güçtaş'tan söyleyişi ve imza etkinliği

YAŞAM 17.02.2024 - 09:46, Güncelleme: 17.02.2024 - 09:46 4393+ kez okundu.
 

Öğretmen - Yazar Güçtaş'tan söyleyişi ve imza etkinliği

Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi Edebiyat Öğretmeni İsmail Güçtaş Giresun 19 Eylül İlkokulu 2 ve 3 sınıf öğrencilerine imza günü ve söyleyişi gerçekleştirdi.
Okulun konferans salonunda düzenlenen söyleşide okul müdürü Hatice Mıhcı,ilgili sınıf öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Eğitimci Yazar İsmail Güçtaş'ın konuk olduğu etkinlikte önce okul müdürü Hatice Mıhcı'nın açılış konuşması ile başladı. Akabinde yazar Güçtaş yazarlık serüvenini bugüne kadar yazmış olduğu romanları hakkında öğrencilerle kısa,kısa paylaşımda bulundu. Sonra öğrencilerle imza günü etkinliği düzenlendi. İsmail Güçtaş; organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.Öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum."dedi. Okul müdürü Hatice Mıhcı ise;"Sayın öğretmenim bu güzel etkinlikte bizi ve öğrencilerimi sevindirdiği için kendisine teşekkür ediyorum."dedi.
Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi Edebiyat Öğretmeni İsmail Güçtaş Giresun 19 Eylül İlkokulu 2 ve 3 sınıf öğrencilerine imza günü ve söyleyişi gerçekleştirdi.

Okulun konferans salonunda düzenlenen söyleşide okul müdürü Hatice Mıhcı,ilgili sınıf öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Eğitimci Yazar İsmail Güçtaş'ın konuk olduğu etkinlikte önce okul müdürü Hatice Mıhcı'nın açılış konuşması ile başladı.

Akabinde yazar Güçtaş yazarlık serüvenini bugüne kadar yazmış olduğu romanları hakkında öğrencilerle kısa,kısa paylaşımda bulundu.

Sonra öğrencilerle imza günü etkinliği düzenlendi.

İsmail Güçtaş; organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.Öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum."dedi.

Okul müdürü Hatice Mıhcı ise;"Sayın öğretmenim bu güzel etkinlikte bizi ve öğrencilerimi sevindirdiği için kendisine teşekkür ediyorum."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.