Öğrenciler kendi sukulentlerini yetiştiriyor
Bulancak Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Sanat Merkezi, yenilikçi projelere hız kesmeden devam ediyor.
TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında yürütülen “Üstün Yetenekli Çocuklara Uygulanan Bahçecilik Faaliyetlerinin Psikososyal Özellikler ve Sosyal Beceriye Etkisi” adlı proje çerçevesinde, öğrenciler kendi sukulent bitkilerini yetiştirmeye başladı.
Projede, üstün yetenekli öğrencilerin doğayla bağ kurmalarını, sabır, sorumluluk ve üretkenlik gibi beceriler kazanmalarını hedefleyen etkinlikler gerçekleştiriliyor.
Proje yürütücülüğünü Sağlık Bilimleri Fakültesi Halk Sağlığı Hemşireliği Bölümü öğrencisi Yaren Yılmaz, danışmanlığını ise Dr. Öğr. Üyesi Ayla Hendekçi üstleniyor.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Sessiz Yaşlanma Dönemi Başladı!
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







