Yıldız Haber
Yıldız Haber
Yağmur
Giresun · 16°C
Bizi Takip Edin
07 Ekim 2026 - 16:05

Bulancak’ta Gazze’ye destek kermesine yoğun ilgi

Bulancak’ta Gazze’ye destek amacıyla düzenlenen “Bulancak Anneleri Gazze’nin Yanında” hayır kermesi saat 11.00’de açıldı.

0 Okunma 0 Paylaşım
Bulancak’ta Gazze’ye destek kermesine yoğun ilgi

Yoğun katılımla başlayan kermes, saat 19.00’a kadar devam edecek.

Bulancak’ta Gazze’ye destek olmak amacıyla düzenlenen “Bulancak Anneleri Gazze’nin Yanında” hayır kermesi vatandaşların yoğun katılımıyla başladı.

Saat 11.00’de gerçekleştirilen açılışa Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, AK Parti Giresun İl Başkanı Hüseyin Alkan, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Ömer Dik, çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Açılışın ardından protokol üyeleri kermes alanını gezerek stantları inceledi, hazırlanan ürünler hakkında bilgi aldı.

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, kermesin taşıdığı dayanışma ruhuna dikkat çekerek, “Gazze’de yaşanan insanlık dramına karşı Bulancak’tan yükselen bu dayanışma çok kıymetli. Burada emek veren tüm annelerimize, öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Dayanışmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinden biri sergileniyor. Bulancak olarak her zaman mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kermeste, Gazze’ye destek amacıyla hazırlanan çeşitli ürünler satışa sunuldu. Etkinlikle hem dayanışma duygusunun güçlendirilmesi hem de Gazze’ye yönelik yardım çalışmalarına katkı sağlanması amaçlanıyor.

Öğrencilerin de yoğun ilgi gösterdiği kermes, gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.

“Bulancak Anneleri Gazze’nin Yanında” hayır kermesi saat 19.00’a kadar devam edecek.

 

Kaynak: www.yildizhaber.com.tr-

#bulancak #gazzeye #destek kermesi

Galeri

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!