Ödülleri Görele ve Bulancak paylaştı!

DÜNYA 01.11.2023 - 20:53, Güncelleme: 01.11.2023 - 20:58 19879+ kez okundu.
 

Ödülleri Görele ve Bulancak paylaştı!

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Genç Kızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakaları 30 Ekim - 1 Kasım 2023 tarihleri arasında Görele 13 Şubat İlçe Spor Salonunda düzenlendi.
Derece elde eden takımlara kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Muzaffer Ergün, Görele Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nihat Çınar ve Görele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Muhammet Yazıcı tarafından takdim edildi.  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Katılım sağlayan tüm takımları tebrik eder, İl Birincisi olan Görele Anadolu Lisesi takımımıza 19-22 Aralık 2023 tarihleri arasında Rize İlinde yapılacak olan Grup müsabakalarında başarılar dileriz" denildi. Sıralama şu şekilde; 1. Görele Anadolu Lisesi 2. Görele Şehit Uğur Hancı MTAL 3. Bulancak Anadolu Lisesi
2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Genç Kızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakaları 30 Ekim - 1 Kasım 2023 tarihleri arasında Görele 13 Şubat İlçe Spor Salonunda düzenlendi.

Derece elde eden takımlara kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Muzaffer Ergün, Görele Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nihat Çınar ve Görele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Muhammet Yazıcı tarafından takdim edildi. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Katılım sağlayan tüm takımları tebrik eder, İl Birincisi olan Görele Anadolu Lisesi takımımıza 19-22 Aralık 2023 tarihleri arasında Rize İlinde yapılacak olan Grup müsabakalarında başarılar dileriz" denildi.

Sıralama şu şekilde;

1. Görele Anadolu Lisesi

2. Görele Şehit Uğur Hancı MTAL

3. Bulancak Anadolu Lisesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.