Ödemiş’e rüzgar enerjisi için rüzgar türbini kuruluyor

GÜNDEM 04.10.2023 - 09:46, Güncelleme: 04.10.2023 - 09:46 13238+ kez okundu.
 

Ödemiş’e rüzgar enerjisi için rüzgar türbini kuruluyor

Kiraz’da kurulacak rüzgâr enerjisi santraline ait rüzgâr türbini kanatları geniş önlemler eşliğinde Ödemiş ilçe merkezinden geçirildi.
Kiraz’da kurulacak RES için 3 adet rüzgâr türbini kanadının Ödemiş ilçe merkezinden geçişi zor da olsa sağlandı. Geçiş için Ulus Meydanı’ndaki dönel kavşakta ayrı bir güzergâh açılırken Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı ve Belediye Zabıta Müdürlüğü trafik güvenliği için geniş önlemler aldı. Tribünleri getiren geniş araçlar yolların elverişli olmaması nedeniyle, trafik akımında bir hayli zorlandı. Yetkililer, karayolları sorumluluğunda bulunan çevre yollarının bir an önce yapılarak ilçe trafiğinin rahatlamasını beklediklerini ifade ediyorlar.
Kiraz’da kurulacak rüzgâr enerjisi santraline ait rüzgâr türbini kanatları geniş önlemler eşliğinde Ödemiş ilçe merkezinden geçirildi.

Kiraz’da kurulacak RES için 3 adet rüzgâr türbini kanadının Ödemiş ilçe merkezinden geçişi zor da olsa sağlandı. Geçiş için Ulus Meydanı’ndaki dönel kavşakta ayrı bir güzergâh açılırken Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı ve Belediye Zabıta Müdürlüğü trafik güvenliği için geniş önlemler aldı.

Tribünleri getiren geniş araçlar yolların elverişli olmaması nedeniyle, trafik akımında bir hayli zorlandı.

Yetkililer, karayolları sorumluluğunda bulunan çevre yollarının bir an önce yapılarak ilçe trafiğinin rahatlamasını beklediklerini ifade ediyorlar.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.