O mevkii de bir kaza daha! Sürücüler dikkatli olun!

ASAYİŞ 07.05.2024 - 13:13, Güncelleme: 07.05.2024 - 13:13 5676 kez okundu.
 

O mevkii de bir kaza daha! Sürücüler dikkatli olun!

Bulancak İskele başı mevkiinde bir kez daha trafik kazası meydana geldi. Yetkililer ardan kazalar nedeni ile sürücüleri uyarıyor.
Sürücülerin dikkatsizliği ve trafik ışıklarına uymama konusundaki ihmalkarlıkları sonucu kazalar art arda devam ediyor. Neyse ki bu kazada maddi hasardan başka bir durum yaşanmadı. Kazalar, Bulancak İskele başında adeta kronik bir sorun haline geldi. Trafik ışıklarına uymama ve dikkatsiz sürüş gibi hatalar, sık sık kazalara yol açıyor. Bu kazalar can kayıplarına ve yaralanmalara da neden olabiliyor. Yetkililer, sürücüleri trafik kurallarına uymaları ve daha dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Kazaların önüne geçmek için sürücülerin bilinçli olması ve sorumluluklarını yerine getirmesi büyük önem taşıyor. Haberimizde yer alan bu kazadan ders çıkararak, trafikte daha dikkatli ve bilinçli olmamız gerekiyor. Unutmayın ki, trafik kazaları sadece maddi hasara değil, can kayıplarına da yol açabiliyor. Gazetemizde son zamanlarda yer alan İskelebaşı mevkiinde gerçekleşen kazaların bir kaç tanesinin fotoğrafları şöyle;
Bulancak İskele başı mevkiinde bir kez daha trafik kazası meydana geldi. Yetkililer ardan kazalar nedeni ile sürücüleri uyarıyor.

Sürücülerin dikkatsizliği ve trafik ışıklarına uymama konusundaki ihmalkarlıkları sonucu kazalar art arda devam ediyor. Neyse ki bu kazada maddi hasardan başka bir durum yaşanmadı.

Kazalar, Bulancak İskele başında adeta kronik bir sorun haline geldi. Trafik ışıklarına uymama ve dikkatsiz sürüş gibi hatalar, sık sık kazalara yol açıyor. Bu kazalar can kayıplarına ve yaralanmalara da neden olabiliyor.

Yetkililer, sürücüleri trafik kurallarına uymaları ve daha dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Kazaların önüne geçmek için sürücülerin bilinçli olması ve sorumluluklarını yerine getirmesi büyük önem taşıyor.

Haberimizde yer alan bu kazadan ders çıkararak, trafikte daha dikkatli ve bilinçli olmamız gerekiyor. Unutmayın ki, trafik kazaları sadece maddi hasara değil, can kayıplarına da yol açabiliyor.

Gazetemizde son zamanlarda yer alan İskelebaşı mevkiinde gerçekleşen kazaların bir kaç tanesinin fotoğrafları şöyle;

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.