O ilde özel halk otobüsü bilet fiyatları zamlandı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 11.05.2024 - 10:52, Güncelleme: 11.05.2024 - 11:39 2575+ kez okundu.
 

O ilde özel halk otobüsü bilet fiyatları zamlandı

O ilde özel halk otobüsü bilet fiyatları zamlandı
Bolu'da özel halk otobüslerinde uygulanan bilet fiyatlarına zam yapıldı. Bolu Belediye Meclisi mayıs ayı 2. toplantısında Bolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının talebi üzerine özel halk otobüsü bilet fiyatlarına zam yapılmasına dair gündem maddesi görüşüldü. Tüm meclis üyelerinin oy birliğiyle onaylanan gündem maddesi ile özel halk otobüslerinde tam bilet fiyatı 15 liradan 25 liraya, öğrenci bileti ise 11 liradan 18 liraya yükseltildi. Taksilerde ise açılış ücreti 40 lira olarak belirlenirken en kısa mesafe ücretinin ise 100 lira olması oy çokluğuyla kabul edildi.
O ilde özel halk otobüsü bilet fiyatları zamlandı

Bolu'da özel halk otobüslerinde uygulanan bilet fiyatlarına zam yapıldı.

Bolu Belediye Meclisi mayıs ayı 2. toplantısında Bolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının talebi üzerine özel halk otobüsü bilet fiyatlarına zam yapılmasına dair gündem maddesi görüşüldü.

Tüm meclis üyelerinin oy birliğiyle onaylanan gündem maddesi ile özel halk otobüslerinde tam bilet fiyatı 15 liradan 25 liraya, öğrenci bileti ise 11 liradan 18 liraya yükseltildi.

Taksilerde ise açılış ücreti 40 lira olarak belirlenirken en kısa mesafe ücretinin ise 100 lira olması oy çokluğuyla kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.