Naz Güner Türkiye ikincisi oldu

YAŞAM 14.06.2023 - 17:11, Güncelleme: 14.06.2023 - 17:15 4515+ kez okundu.
 

Naz Güner Türkiye ikincisi oldu

Okullar arası bayanlar 10 metre havalı tabanca Türkiye Şampiyonasında Naz Güner, Türkiye 2. oldu.
İl bazında okullar arası bayanlar 10 metre havalı tabanca yarışmasında; birinci olan Mehmet Akif Ersoy okulu öğrencisi Naz Güner, 320 barajlı yarışmada 352 puan alarak TOHM (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) baraj puanı ile Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazanmıştı. Geçtiğimiz gün Sakarya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Giresun’u temsil eden Naz Güner, şampiyonayı Türkiye 2.si olarak tamamladı. Yıldız Haber ailesi olarak, Sibel ve Devrim Güner'in kızları Naz Güner’e spor hayatında başarılar diliyoruz.
Okullar arası bayanlar 10 metre havalı tabanca Türkiye Şampiyonasında Naz Güner, Türkiye 2. oldu.

İl bazında okullar arası bayanlar 10 metre havalı tabanca yarışmasında; birinci olan Mehmet Akif Ersoy okulu öğrencisi Naz Güner, 320 barajlı yarışmada 352 puan alarak TOHM (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) baraj puanı ile Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazanmıştı.



Geçtiğimiz gün Sakarya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Giresun’u temsil eden Naz Güner, şampiyonayı Türkiye 2.si olarak tamamladı.



Yıldız Haber ailesi olarak, Sibel ve Devrim Güner'in kızları Naz Güner’e spor hayatında başarılar diliyoruz.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.