Muhtar Karademir, ‘Köyümüz için hizmete devam edeceğiz’

GÜNDEM 04.04.2024 - 09:33, Güncelleme: 04.04.2024 - 09:33 3057+ kez okundu.
 

Muhtar Karademir, ‘Köyümüz için hizmete devam edeceğiz’

Küçükdere Köyü Muhtarı Ahmet Karademir, desteklerini esirgemeyen vatandaşlara teşekkür etti.
Küçükdere Köyü Muhtarı seçilen Ahmet Karademir ve azaları Mürsel Sarıgül, Osman Sarıgül (İbrahim oğlu ) Osman Sarıgül (Saffet oğlu) ve Metin Hakyemez yeni dönemde köyleri için hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti. Muhtar Karademir, ‘Desteklerini esirgemeyen Küçükdere köyü halkına teşekkür ederiz. Hep birlikte köyümüz için en güzelini yapmaya gayret edeceğiz. Köyümüz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz’ dedi.
Küçükdere Köyü Muhtarı Ahmet Karademir, desteklerini esirgemeyen vatandaşlara teşekkür etti.

Küçükdere Köyü Muhtarı seçilen Ahmet Karademir ve azaları Mürsel Sarıgül, Osman Sarıgül (İbrahim oğlu ) Osman Sarıgül (Saffet oğlu) ve Metin Hakyemez yeni dönemde köyleri için hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Muhtar Karademir, ‘Desteklerini esirgemeyen Küçükdere köyü halkına teşekkür ederiz. Hep birlikte köyümüz için en güzelini yapmaya gayret edeceğiz. Köyümüz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.