Müdür Kaşdaş, Ankara'ya tayin oldu

YAŞAM 29.07.2021 - 15:31, Güncelleme: 29.07.2021 - 15:31 4023+ kez okundu.
 

Müdür Kaşdaş, Ankara'ya tayin oldu

Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürlüğünde görevli olan Şube Müdürü Engin Kaşdaş Ankara'ya tayin oldu.
Müdür Kaşdaş’ın yerine ise vekâleten şube müdürlüğünde görevli İbrahim Ortatepe Müdür vekili olarak görevlendirildi. Müdür Kaşdaş, yaptığı açıklamada; ‘Değerli meslektaşlarım genel müdürlüğümüzün kararı yönetim kurulumuzun onayı ile Basın İlan Kurumu Ankara bölgeye müdür yardımcısı olarak atanmış bulunmaktayım güzel anılar ve güzel dostluklar biriktirdim. Ordu ve Giresun'dan ayrılacak olmanın burukluğu olsa da 7 ilimizi barındıran Ankara bölgede sektörümüze ve ülkemize hizmet edecek olmanın heyecanını yaşıyorum. Rabbim bizleri bize güvenerek bu görevlere getiren büyüklerimize karşı mahçup etmesin bizleri utandırmasın’ dedi. Ankara'ya atanan müdür Kaşdaş’a hayırlı olsun dileklerimizi sunar.  Ordu Şube Müdürlüğü'ne vekaleten atanan İbrahim Ortatepe ise yeni görevinde başarılar dileriz
Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürlüğünde görevli olan Şube Müdürü Engin Kaşdaş Ankara'ya tayin oldu.

Müdür Kaşdaş’ın yerine ise vekâleten şube müdürlüğünde görevli İbrahim Ortatepe Müdür vekili olarak görevlendirildi. Müdür Kaşdaş, yaptığı açıklamada; ‘Değerli meslektaşlarım genel müdürlüğümüzün kararı yönetim kurulumuzun onayı ile Basın İlan Kurumu Ankara bölgeye müdür yardımcısı olarak atanmış bulunmaktayım güzel anılar ve güzel dostluklar biriktirdim. Ordu ve Giresun'dan ayrılacak olmanın burukluğu olsa da 7 ilimizi barındıran Ankara bölgede sektörümüze ve ülkemize hizmet edecek olmanın heyecanını yaşıyorum. Rabbim bizleri bize güvenerek bu görevlere getiren büyüklerimize karşı mahçup etmesin bizleri utandırmasın’ dedi.

Ankara'ya atanan müdür Kaşdaş’a hayırlı olsun dileklerimizi sunar.  Ordu Şube Müdürlüğü'ne vekaleten atanan İbrahim Ortatepe ise yeni görevinde başarılar dileriz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.