Minikler resim yarışmasında bir araya geldi

EĞİTİM 04.12.2023 - 17:08, Güncelleme: 04.12.2023 - 17:15 7455+ kez okundu.
 

Minikler resim yarışmasında bir araya geldi

Bulancak Sabiha Özdemir Anaokulu’nda her yıl geleneksel olarak düzenlenen Resim Yarışmasının 10.su yapıldı.
Bulancak ilçe sınırları içerisindeki anasınıfı öğrencilerinin katılmış olduğu resim yarışmasında ‘Cumhuriyet 100 yaşında’ teması ele alındı. Yarışmaya katılan çocuklar, hayal güçlerini kullanarak renkli ve ilginç resimler çizdiler. Yarışmaya, anaokulu öğretmenleri ve velileri ile katılan minikler yaptığı resimler ile yaratıcılıklarını konuşturdular. Sabiha Özdemir Anaokulu müdürü Sevilay Yılmaz, Yarışmanın çocukların yaratıcılıklarını geliştirmek için önemli bir fırsat olduğunu söylerken, yarışmaya katılan öğretmen, öğrenci ve velilere katılımları için teşekkür etti. Yarışma sonu dereceye giren öğrencilere ödülleri verilirken, günün anısına yarışmaya katılan öğretmen, öğrenci ve veliler toplu bir şekilde hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bulancak Sabiha Özdemir Anaokulu’nda her yıl geleneksel olarak düzenlenen Resim Yarışmasının 10.su yapıldı.

Bulancak ilçe sınırları içerisindeki anasınıfı öğrencilerinin katılmış olduğu resim yarışmasında ‘Cumhuriyet 100 yaşında’ teması ele alındı. Yarışmaya katılan çocuklar, hayal güçlerini kullanarak renkli ve ilginç resimler çizdiler. Yarışmaya, anaokulu öğretmenleri ve velileri ile katılan minikler yaptığı resimler ile yaratıcılıklarını konuşturdular.

Sabiha Özdemir Anaokulu müdürü Sevilay Yılmaz, Yarışmanın çocukların yaratıcılıklarını geliştirmek için önemli bir fırsat olduğunu söylerken, yarışmaya katılan öğretmen, öğrenci ve velilere katılımları için teşekkür etti.

Yarışma sonu dereceye giren öğrencilere ödülleri verilirken, günün anısına yarışmaya katılan öğretmen, öğrenci ve veliler toplu bir şekilde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.