Minik eller ramazan kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı

GÜNDEM 14.03.2024 - 16:48, Güncelleme: 14.03.2024 - 16:48 2033+ kez okundu.
 

Minik eller ramazan kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı

'Birlikten Kuvvet Doğar' sloganıyla Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu tarafından başlatılan Ramazan kolisi kampanyası yoğun ilgi gördü.
Okul aile birliği, öğrenci ve öğretmenlerin destekleriyle hazırlanan erzak kolileri, ihtiyaç sahiplerine minik eller tarafından ulaştı. Evlerden getirilen bakliyat, şeker, un, yağ, salça gibi malzemeler okuldaki dolaplarda istifleniyor. Daha sonra öğretmenler gözetiminde yiyecekler kolilenerek ihtiyaç sahibine ulaştırılmak üzere hazır hale getiriliyor. Öğrenci ve öğretmenler tarafından hazırlanan Ramazan kolilerine, öğrenciler yiyeceklerin yanı sıra sevgilerini de koyuyorlar. Okul Müdürü Rıfat Özdemir, “Başlatılan kampanyayla öğrencilerde paylaşma duygusunu geliştirme, eldekini ihtiyaç sahibiyle bölüşme duyguları amaçlanıyor. Katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
'Birlikten Kuvvet Doğar' sloganıyla Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu tarafından başlatılan Ramazan kolisi kampanyası yoğun ilgi gördü.

Okul aile birliği, öğrenci ve öğretmenlerin destekleriyle hazırlanan erzak kolileri, ihtiyaç sahiplerine minik eller tarafından ulaştı. Evlerden getirilen bakliyat, şeker, un, yağ, salça gibi malzemeler okuldaki dolaplarda istifleniyor. Daha sonra öğretmenler gözetiminde yiyecekler kolilenerek ihtiyaç sahibine ulaştırılmak üzere hazır hale getiriliyor.

Öğrenci ve öğretmenler tarafından hazırlanan Ramazan kolilerine, öğrenciler yiyeceklerin yanı sıra sevgilerini de koyuyorlar. Okul Müdürü Rıfat Özdemir, “Başlatılan kampanyayla öğrencilerde paylaşma duygusunu geliştirme, eldekini ihtiyaç sahibiyle bölüşme duyguları amaçlanıyor. Katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.