Milletvekili Konal itirafta bulundu! "Kendi köyümün yolunu …….."

SİYASET 14.05.2024 - 18:42, Güncelleme: 14.05.2024 - 18:42 11500+ kez okundu.
 

Milletvekili Konal itirafta bulundu! "Kendi köyümün yolunu …….."

MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, hemşehrilerinden almış olduğu yetkinin 1 yıllık değerlendirmesini yaptı.
Milletvekili Konal yaptığı açıklamada; Giresunlu hemşerilerimizin vermiş olduğu yetkiyle Milletvekilliğimin 1. yılını tamamlamış oldum. Gücüm yettiğince gecesiyle gündüzüyle çalışma arkadaşlarımla milletimizin, memleketimizin hizmetkarı olarak çalışmaktayız. Bu süre içerisinde TBMM makamımızda 2934 vatandaşımızı Misafir ederek dinlemişiz. Şehrimizle Alakalı Ulaştırma ve Karayolları başta olmak üzere, İlçe, belde, köy ve Yayla yollarımızı; Yetersiz Enerji Nakil Hatları, Turizim Sektörü, Ticari Araç ve Şoförlerimizin sıkıntıları, Köy ve ilçelerimizdeki Telekomünikasyon eksikliklerini, Mera ve Yayla problemlerini, Orköy mağduriyetlerini, Fındık, Tütün ve Kenevir başta olmak üzere tarım yetiştiriciliği, Çiftçilerimizin problemlerini, ilçe ve Belde problemlerini TBMM plan Bütçe Görüşmeleri ve TBMM Genel Kurulunda söz alarak 9 defa dile getirdim. Ayrıca birçok konuyu, Sosyal medya, Yazılı ve Görsel Basın bültenleri ile gündeme taşıdık. Yine İl, İlçe, Belde ve Köylerimizin Belediye Başkanları, Müdürlerimiz, Muhtarlarımızla Sorunlarımızı ilgili Bakan, Bakan Yardımcılarımız ve Genel Müdürlerimize taşıdık’ dedi. “140 bin civarı telefon görüşmesi yaptık” Giresun’a ve Giresunluya katkı sağlayacak tüm yatırımları, Bürokrasiyi ve iş adamlarını destekleyerek Giresun için çabaladıklarını dile getiren Milletvekili Konal; ‘Ulaşabildiğimiz Garip gürebamıza, Hastalarımıza ve hasta yakınlarımıza, Öğrencilerimize, esnaflarımıza yardımcı olmaya her daim gayret ettik. Geçmiş dönemlerden planlanan Giresun’a yapılacak yatırımların, projelerin takiplerini sağladık, sağlamaya devam ediyoruz. 1 yıl içerisinde yaklaşık olarak şahsım 35- 40 bin arası, danışman arkadaşlarımızla birlikte yapılan istatistiklere göre 140 bin civarı telefon görüşmesi almışız. Yazılı olarak 683 vatandaşımız için Bakanlık ve Genel müdürlüklere talebimiz olmuş. Elbette tüm telefonlara, tüm taleplere olumlu geri dönmemiz insanüstü bir durum olur. Bu yüzden istemsizce kırdığımız, üzdüğümüz vatandaşlarımızdan özür diliyor önümüzdeki süreçte problemleri ve talepleri çözme noktasında daha başarılı olmayı umuyoruz’ ifadelerini kullandı. “Kendi Köyümün yolunu dahil yaptıramadım” Samimi bir itirafta bulunan Milletvekili Konal; ‘Aziz milletimin şahsıma teveccühü ve beklentisinin büyüklüğünün farkında ve bilincindeyiz. Buna karşılık halk dilinde tabiri caizse “Kendi Köyümün yolunu dahil yaptıramadığımı”  üzülerek kabul ediyor, Bu samimiyetle üzerinde durduğum en büyük problemlerimizden olan yol probleminin çözümü noktasında; Karayolu İl Şefliklerinin, il müdürlüğü olarak daha kapsamlı bir noktaya gelmesi hususunda yapılan çalışmaların başlattığımızı beyan ediyorum. İnşallah yakın zamanda bu hususta gelişmeler gerçekleşeceğine inancım tamdır. Biz şehrimiz için gereken her konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz’ şeklinde konuştu.
MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, hemşehrilerinden almış olduğu yetkinin 1 yıllık değerlendirmesini yaptı.

Milletvekili Konal yaptığı açıklamada; Giresunlu hemşerilerimizin vermiş olduğu yetkiyle Milletvekilliğimin 1. yılını tamamlamış oldum. Gücüm yettiğince gecesiyle gündüzüyle çalışma arkadaşlarımla milletimizin, memleketimizin hizmetkarı olarak çalışmaktayız. Bu süre içerisinde TBMM makamımızda 2934 vatandaşımızı Misafir ederek dinlemişiz. Şehrimizle Alakalı Ulaştırma ve Karayolları başta olmak üzere, İlçe, belde, köy ve Yayla yollarımızı; Yetersiz Enerji Nakil Hatları, Turizim Sektörü, Ticari Araç ve Şoförlerimizin sıkıntıları, Köy ve ilçelerimizdeki Telekomünikasyon eksikliklerini, Mera ve Yayla problemlerini, Orköy mağduriyetlerini, Fındık, Tütün ve Kenevir başta olmak üzere tarım yetiştiriciliği, Çiftçilerimizin problemlerini, ilçe ve Belde problemlerini TBMM plan Bütçe Görüşmeleri ve TBMM Genel Kurulunda söz alarak 9 defa dile getirdim. Ayrıca birçok konuyu, Sosyal medya, Yazılı ve Görsel Basın bültenleri ile gündeme taşıdık. Yine İl, İlçe, Belde ve Köylerimizin Belediye Başkanları, Müdürlerimiz, Muhtarlarımızla Sorunlarımızı ilgili Bakan, Bakan Yardımcılarımız ve Genel Müdürlerimize taşıdık’ dedi.

“140 bin civarı telefon görüşmesi yaptık”

Giresun’a ve Giresunluya katkı sağlayacak tüm yatırımları, Bürokrasiyi ve iş adamlarını destekleyerek Giresun için çabaladıklarını dile getiren Milletvekili Konal; ‘Ulaşabildiğimiz Garip gürebamıza, Hastalarımıza ve hasta yakınlarımıza, Öğrencilerimize, esnaflarımıza yardımcı olmaya her daim gayret ettik. Geçmiş dönemlerden planlanan Giresun’a yapılacak yatırımların, projelerin takiplerini sağladık, sağlamaya devam ediyoruz. 1 yıl içerisinde yaklaşık olarak şahsım 35- 40 bin arası, danışman arkadaşlarımızla birlikte yapılan istatistiklere göre 140 bin civarı telefon görüşmesi almışız. Yazılı olarak 683 vatandaşımız için Bakanlık ve Genel müdürlüklere talebimiz olmuş. Elbette tüm telefonlara, tüm taleplere olumlu geri dönmemiz insanüstü bir durum olur. Bu yüzden istemsizce kırdığımız, üzdüğümüz vatandaşlarımızdan özür diliyor önümüzdeki süreçte problemleri ve talepleri çözme noktasında daha başarılı olmayı umuyoruz’ ifadelerini kullandı.

“Kendi Köyümün yolunu dahil yaptıramadım”

Samimi bir itirafta bulunan Milletvekili Konal; ‘Aziz milletimin şahsıma teveccühü ve beklentisinin büyüklüğünün farkında ve bilincindeyiz. Buna karşılık halk dilinde tabiri caizse “Kendi Köyümün yolunu dahil yaptıramadığımı”  üzülerek kabul ediyor, Bu samimiyetle üzerinde durduğum en büyük problemlerimizden olan yol probleminin çözümü noktasında; Karayolu İl Şefliklerinin, il müdürlüğü olarak daha kapsamlı bir noktaya gelmesi hususunda yapılan çalışmaların başlattığımızı beyan ediyorum. İnşallah yakın zamanda bu hususta gelişmeler gerçekleşeceğine inancım tamdır. Biz şehrimiz için gereken her konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz’ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.