MHP Bulancak İlçe Başkanı Tanju Alparslan Görevinden Ayrıldı!

SİYASET 15.05.2024 - 22:50, Güncelleme: 15.05.2024 - 22:55 11085+ kez okundu.
 

MHP Bulancak İlçe Başkanı Tanju Alparslan Görevinden Ayrıldı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bulancak İlçe Başkanı Tanju Alparslan, duygusal bir veda mesajı ile sosyal medya hesabından görevinden ayrıldığı açıkladı.
Milliyetçilik ilkelerine bağlılığını vurgulayan Alparslan, aldığı kararların "ülkücülük istişare ruhu" ile uygulamaya konulduğunu ve bu süreçte hiçbir zaman onuruna leke düşürecek bir davranışta bulunmadığını belirtti. Alparslan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli Bulancak halkı; Türk milliyetçiliği fikriyatına sırtımı dayayıp, ömrümü adadığım günden itibaren çok şükür ruhumu insani başarı beklenti ve statüye satmadım. Aldığımız kararları bireysel değil ülkücülük istişare ruhu içinde eyleme yansıttım. Yaşadığım süreç içerisinde başımı öne eğecek, cevabını veremeyecek tek fiil içerisine girmedim ve bunun karşılığını bana yöneltilen suçlamalardan aklanarak dosta, düşmana ve en önemlisi dost görünümlü düşmanlara ispat ettim. Allah nasip ederse mensubu olduğum davamı mukaddes bilip, şeref ile hizmet etmeye devam edeceğim. Bu büyüklük duruş ile alakalıdır. Üyesi ve yılmaz bir neferi olarak mücadele vermekten onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nin Bulancak ilçe başkanlığı görevimi Genel Merkezimizin takdirleriyle bırakmış bulunmaktayım. Milliyetçi Hareket Partisi Bulancak İlçe Başkanlığı görevim boyunca bana destek olan tüm dava arkadaşlarıma ve benden desteğini esirgemeyen tüm gönüldaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonraki süreçte de davamızın hizmetinde olmak, bayrağın burca dikilmesi için gayretle mücadele etmek Ülkücü duruşumuzun nişanesi olacaktır. Yılmadan, yıkılmadan mücadele edenlere selam olsun... Bu bir kaybediş değil onurlu bir kazanımdır, tarih elbet gerçekleri ortaya çıkaracaktır" Alparslan, yaşanan süreçle ilgili detaylı açıklamaların ilerleyen zamanlarda yapılacağını da sözlerine eklerken verilen talimatların ispatlı bir şekilde açıklanacağını kaydetti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bulancak İlçe Başkanı Tanju Alparslan, duygusal bir veda mesajı ile sosyal medya hesabından görevinden ayrıldığı açıkladı.

Milliyetçilik ilkelerine bağlılığını vurgulayan Alparslan, aldığı kararların "ülkücülük istişare ruhu" ile uygulamaya konulduğunu ve bu süreçte hiçbir zaman onuruna leke düşürecek bir davranışta bulunmadığını belirtti.

Alparslan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli Bulancak halkı; Türk milliyetçiliği fikriyatına sırtımı dayayıp, ömrümü adadığım günden itibaren çok şükür ruhumu insani başarı beklenti ve statüye satmadım. Aldığımız kararları bireysel değil ülkücülük istişare ruhu içinde eyleme yansıttım. Yaşadığım süreç içerisinde başımı öne eğecek, cevabını veremeyecek tek fiil içerisine girmedim ve bunun karşılığını bana yöneltilen suçlamalardan aklanarak dosta, düşmana ve en önemlisi dost görünümlü düşmanlara ispat ettim. Allah nasip ederse mensubu olduğum davamı mukaddes bilip, şeref ile hizmet etmeye devam edeceğim. Bu büyüklük duruş ile alakalıdır. Üyesi ve yılmaz bir neferi olarak mücadele vermekten onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nin Bulancak ilçe başkanlığı görevimi Genel Merkezimizin takdirleriyle bırakmış bulunmaktayım. Milliyetçi Hareket Partisi Bulancak İlçe Başkanlığı görevim boyunca bana destek olan tüm dava arkadaşlarıma ve benden desteğini esirgemeyen tüm gönüldaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonraki süreçte de davamızın hizmetinde olmak, bayrağın burca dikilmesi için gayretle mücadele etmek Ülkücü duruşumuzun nişanesi olacaktır. Yılmadan, yıkılmadan mücadele edenlere selam olsun... Bu bir kaybediş değil onurlu bir kazanımdır, tarih elbet gerçekleri ortaya çıkaracaktır"

Alparslan, yaşanan süreçle ilgili detaylı açıklamaların ilerleyen zamanlarda yapılacağını da sözlerine eklerken verilen talimatların ispatlı bir şekilde açıklanacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.