Mezarlıklar temizleniyor

YAŞAM 19.04.2022 - 11:47, Güncelleme: 19.04.2022 - 11:47 3628+ kez okundu.
 

Mezarlıklar temizleniyor

Giresun Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı ve Anneler Günü nedeniyle mezarlıklarda temizlik ve bakım işlerine ağırlık verdi.
Ekipler mezarlıkların bakım, onarım ve temizliğini yıl boyunca düzenli olarak yaparken, Ramazan Bayramı ve Anneler Günü nedeniyle gerçekleşmesi beklenen yoğun ziyaretleri de dikkate alarak çalışmalarını artırdı. Ekipler ihtiyaç duyulan mezarlıklarda çevre düzenlemesi de yaparak vatandaşların mezarlıkları daha elverişli ortamlarda ziyaret etmesini sağlıyor. Bu kapsamda; şehir mezarlığı olan Yeni mezarlık ve Samanlıkkıranı mezarlığının yanı sıra belediye sorumluluk sahasında yer alan Aydınlar, Küçükköy, Çaykara, Yalı, Erikliman, Kavaklar, Seldeğirmeni, Teyyaredüzü, Kayadibi ve Cumhuriyet Mahallesi’ndeki mezarlıklarda da programlı bir şekilde çalışma yürütülüyor. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada: ‘’Bizim için manevi değeri çok yüksek olan mezarlıklarımızda temizlik çalışmalarını yıl boyu sürdürüyoruz. Yaklaşan bayram ve anneler günü nedeniyle halkımızın mezarlık ziyaretlerini bakımlı ve nezih bir ortamda gerçekleştirmeleri için temizlik ve bakım çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Ebediyete intikal eden yakınlarımızın mezarlarını ziyaret etmek, onlara dua ve niyazda bulunmak hem kültürümüzün hem de inancımızın bir gereğidir. Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.
Giresun Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı ve Anneler Günü nedeniyle mezarlıklarda temizlik ve bakım işlerine ağırlık verdi.

Ekipler mezarlıkların bakım, onarım ve temizliğini yıl boyunca düzenli olarak yaparken, Ramazan Bayramı ve Anneler Günü nedeniyle gerçekleşmesi beklenen yoğun ziyaretleri de dikkate alarak çalışmalarını artırdı. Ekipler ihtiyaç duyulan mezarlıklarda çevre düzenlemesi de yaparak vatandaşların mezarlıkları daha elverişli ortamlarda ziyaret etmesini sağlıyor.

Bu kapsamda; şehir mezarlığı olan Yeni mezarlık ve Samanlıkkıranı mezarlığının yanı sıra belediye sorumluluk sahasında yer alan Aydınlar, Küçükköy, Çaykara, Yalı, Erikliman, Kavaklar, Seldeğirmeni, Teyyaredüzü, Kayadibi ve Cumhuriyet Mahallesi’ndeki mezarlıklarda da programlı bir şekilde çalışma yürütülüyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada: ‘’Bizim için manevi değeri çok yüksek olan mezarlıklarımızda temizlik çalışmalarını yıl boyu sürdürüyoruz. Yaklaşan bayram ve anneler günü nedeniyle halkımızın mezarlık ziyaretlerini bakımlı ve nezih bir ortamda gerçekleştirmeleri için temizlik ve bakım çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor.

Ebediyete intikal eden yakınlarımızın mezarlarını ziyaret etmek, onlara dua ve niyazda bulunmak hem kültürümüzün hem de inancımızın bir gereğidir. Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.