Meram Kaymakamı Bayram Yılmaz görevine başladı

SİYASET 05.09.2023 - 12:12, Güncelleme: 05.09.2023 - 12:48 7951+ kez okundu.
 

Meram Kaymakamı Bayram Yılmaz görevine başladı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ceyhan Kaymakamı olarak görev yapan Dr. Bayram Yılmaz Konya/Meram ilçesi Kaymakamlığına atandı.
2003 - 2008 yıllarında Bulancak Kaymakamı olarak görev yapan Meram Kaymakamı Bayram Yılmaz Bulancak vatandaşının gönlüne taht kurmuş mülki idare amirleri arasında yer alıyor. Dr. Bayram Yılmaz, 1966 yılında Sivas'ın Altınyayla ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini ilçesinde, orta öğrenimini Sivas Pamukpınar Öğretmen Lisesinde tamamladı. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Mülki İdare Amirliği görevine Manisa Kaymakam Adayı olarak başladı ve sırasıyla Konya-Derebucak, Erzurum-Şenkaya, Aydın-Köşk Kaymakamlıkları, Adıyaman ve Aksaray Vali Yardımcılıkları, Giresun-Bulancak, Antalya-Konyaaltı ve İzmir-Aliağa Kaymakamlıkları görevlerinde bulundu. Kaymakam Yılmaz, 01 Eylül 2018 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile atandığı ve 17.09.2018 tarihinde başladığı Ceyhan Kaymakamlığı görevini tamamlarken son kararname ile birlikte Meram Kaymakamlığına atandı.
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ceyhan Kaymakamı olarak görev yapan Dr. Bayram Yılmaz Konya/Meram ilçesi Kaymakamlığına atandı.

2003 - 2008 yıllarında Bulancak Kaymakamı olarak görev yapan Meram Kaymakamı Bayram Yılmaz Bulancak vatandaşının gönlüne taht kurmuş mülki idare amirleri arasında yer alıyor.

Dr. Bayram Yılmaz, 1966 yılında Sivas'ın Altınyayla ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini ilçesinde, orta öğrenimini Sivas Pamukpınar Öğretmen Lisesinde tamamladı. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Mülki İdare Amirliği görevine Manisa Kaymakam Adayı olarak başladı ve sırasıyla Konya-Derebucak, Erzurum-Şenkaya, Aydın-Köşk Kaymakamlıkları, Adıyaman ve Aksaray Vali Yardımcılıkları, Giresun-Bulancak, Antalya-Konyaaltı ve İzmir-Aliağa Kaymakamlıkları görevlerinde bulundu.

Kaymakam Yılmaz, 01 Eylül 2018 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile atandığı ve 17.09.2018 tarihinde başladığı Ceyhan Kaymakamlığı görevini tamamlarken son kararname ile birlikte Meram Kaymakamlığına atandı.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.