"Meraklı Minikler Sınıfı" İlkokul Deneyimi Yaşadı!

EĞİTİM 22.05.2024 - 16:50, Güncelleme: 22.05.2024 - 19:35 4962 kez okundu.
 

"Meraklı Minikler Sınıfı" İlkokul Deneyimi Yaşadı!

Sabiha Özdemir Anaokulu "Meraklı Minikler Sınıfı" öğrencileri, öğretmenleri Aylin Dirican ve müdür yardımcıları Orhan Tamcı eşliğinde...
İstiklal İlkokulunu ziyaret ederek heyecan dolu bir deneyim yaşadılar. İlkokula başlayacak olan anaokulu öğrencileri için düzenlenen bu özel gezi kapsamında "Meraklı Minikler" sınıfı öğrencileri, ilkokul binasını ve sınıfları gezme imkanı buldular. İlkokul öğretmenleri ile tanışan minikler, ilkokulda yapılacak dersler ve aktiviteler hakkında bilgi edindiler. Ziyaret sırasında ilkokulda uygulanan eğitim yöntemleri ve öğrenciler için hazırlanan materyaller de meraklı miniklerin ilgisini çekti. Öğretmen Aylin Dirican, "Bu geziyle öğrencilerimiz ilkokul ortamına ve eğitim sistemine aşina oldular. Heyecanlarını ve meraklarını gözlemlemek bizleri de mutlu etti. Bu tür etkinliklerin öğrencilerimizin ilkokula adaptasyon süreçlerini kolaylaştıracağına inanıyoruz." dedi. Müdür Yardımcısı Orhan Tamcı ise "Sabiha Özdemir Anaokulu ve İstiklal İlkokulu olarak her zaman iş birliği içinde çalışıyoruz. Bu tür ziyaretler sayesinde iki kurum arasındaki iletişimi ve koordinasyonu da güçlendiriyoruz. Gelecekte de bu tür etkinliklere devam etmeyi planlıyoruz." diye konuştu. Sabiha Özdemir Anaokulu "Meraklı Minikler Sınıfı" öğrencilerinin ilkokul gezisi, hem eğlenceli hem de bilgilendirici bir deneyim olarak hafızalara kazındı.  
Sabiha Özdemir Anaokulu "Meraklı Minikler Sınıfı" öğrencileri, öğretmenleri Aylin Dirican ve müdür yardımcıları Orhan Tamcı eşliğinde...

İstiklal İlkokulunu ziyaret ederek heyecan dolu bir deneyim yaşadılar. İlkokula başlayacak olan anaokulu öğrencileri için düzenlenen bu özel gezi kapsamında "Meraklı Minikler" sınıfı öğrencileri, ilkokul binasını ve sınıfları gezme imkanı buldular. İlkokul öğretmenleri ile tanışan minikler, ilkokulda yapılacak dersler ve aktiviteler hakkında bilgi edindiler.

Ziyaret sırasında ilkokulda uygulanan eğitim yöntemleri ve öğrenciler için hazırlanan materyaller de meraklı miniklerin ilgisini çekti. Öğretmen Aylin Dirican, "Bu geziyle öğrencilerimiz ilkokul ortamına ve eğitim sistemine aşina oldular. Heyecanlarını ve meraklarını gözlemlemek bizleri de mutlu etti. Bu tür etkinliklerin öğrencilerimizin ilkokula adaptasyon süreçlerini kolaylaştıracağına inanıyoruz." dedi.

Müdür Yardımcısı Orhan Tamcı ise " Sabiha Özdemir Anaokulu ve İstiklal İlkokulu olarak her zaman iş birliği içinde çalışıyoruz. Bu tür ziyaretler sayesinde iki kurum arasındaki iletişimi ve koordinasyonu da güçlendiriyoruz. Gelecekte de bu tür etkinliklere devam etmeyi planlıyoruz." diye konuştu.

Sabiha Özdemir Anaokulu "Meraklı Minikler Sınıfı" öğrencilerinin ilkokul gezisi, hem eğlenceli hem de bilgilendirici bir deneyim olarak hafızalara kazındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.