Memleketine hizmet etmek istiyor

YAŞAM 29.02.2024 - 18:32, Güncelleme: 29.02.2024 - 18:32 9810+ kez okundu.
 

Memleketine hizmet etmek istiyor

İstanbul Göztepe Prof. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi doktorlarından, aynı zamanda Bulancak Güzelyalı İlkokulu Müdür Yardımcısı Mustafa Demir'in oğlu Uzman Doktor Özcan Demir, Yıldız Haber Gazetesi Köşe Yazarı Erol Küçük’ü ağırladı.
Genç olduğu kadar bilgili, becerili, tutumlu güler yüzlü 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Dr. Demir, bir yıl önce hastaneye Aile Hekimliği Uzmanlığı için başvuru yaparak hastanede aile hekimliği uzmanı olarak görev yapıyor. 6 ay sonra Karadeniz Bölgesine gelmeyi düşündüğünü aktaran Uzman Doktor Özcan Demir, bölge halkına ‘sağlık güven ister’ sloganı ile hizmet verdiğini söyledi. Demir, “Aile hekimliği uzmanı olmak için yapılan sınavda başarılı olduktan sonra belirli bir sürede belirli bir eğitimden geçmek zorundasın. Aile Hekimliği uzmanı, kendisine bağlı olan hastaların tüm fiziksel ve ruhsal durumunu bilen ve bu hastalarla ilgili tedavileri uygulamakta görevli doktorlarız. Hastalarımızın belirli bir seviyelere kadar olan rahatsızlıkları için tedavilerini yapar ve daha ciddi rahatsızlıkları için konunun uzmanı olan hekimlerin servislerine yönlendiririz. Yine ilaçlarını, raporlu ilaçlarını yazarız. Kısacası bizler bizlere başvuran her yaştan hastayı bakmak üzere eğitim almış uzmanlarız” dedi. Haber: Erol Küçük
İstanbul Göztepe Prof. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi doktorlarından, aynı zamanda Bulancak Güzelyalı İlkokulu Müdür Yardımcısı Mustafa Demir'in oğlu Uzman Doktor Özcan Demir, Yıldız Haber Gazetesi Köşe Yazarı Erol Küçük’ü ağırladı.

Genç olduğu kadar bilgili, becerili, tutumlu güler yüzlü 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Dr. Demir, bir yıl önce hastaneye Aile Hekimliği Uzmanlığı için başvuru yaparak hastanede aile hekimliği uzmanı olarak görev yapıyor.

6 ay sonra Karadeniz Bölgesine gelmeyi düşündüğünü aktaran Uzman Doktor Özcan Demir, bölge halkına ‘sağlık güven ister’ sloganı ile hizmet verdiğini söyledi.

Demir, “Aile hekimliği uzmanı olmak için yapılan sınavda başarılı olduktan sonra belirli bir sürede belirli bir eğitimden geçmek zorundasın. Aile Hekimliği uzmanı, kendisine bağlı olan hastaların tüm fiziksel ve ruhsal durumunu bilen ve bu hastalarla ilgili tedavileri uygulamakta görevli doktorlarız. Hastalarımızın belirli bir seviyelere kadar olan rahatsızlıkları için tedavilerini yapar ve daha ciddi rahatsızlıkları için konunun uzmanı olan hekimlerin servislerine yönlendiririz. Yine ilaçlarını, raporlu ilaçlarını yazarız. Kısacası bizler bizlere başvuran her yaştan hastayı bakmak üzere eğitim almış uzmanlarız” dedi.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.