Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda Yaratıcı Dil Öğretimi: "English Corner"

EĞİTİM 16.05.2024 - 20:23, Güncelleme: 16.05.2024 - 20:23 8111+ kez okundu.
 

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda Yaratıcı Dil Öğretimi: "English Corner"

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, öğrencilerin İngilizce dil becerilerini geliştirmek için yaratıcı bir yaklaşım benimsiyor.
İngilizce öğretmeni Sevda Emecen, okulun içinde özel bir alan oluşturarak öğrencilere dil öğrenme deneyimini daha eğlenceli hale getiriyor.   Öğretmenimiz,öğrencilerin İngilizceyi daha etkili bir şekilde öğrenmelerini sağlamak için "English Corner" adında özel bir köşe oluşturdu. Bu köşede, Londra'nın sembollerinden ilham alınarak dekore edilmiş bir alan bulunuyor. Big Ben(saat kulesi),Londra Red Bus ve klasik telefon kulübesi gibi semboller, öğrencilerin İngilizce dilini yaşayarak öğrenmelerine olanak tanıyor.   "English Corner" öğrencilere etkileşimli bir dil deneyimi sunuyor. Öğrenciler, bu alanda İngilizce materyallerle etkileşime geçebilir, oyunlar oynayabilir ve dil becerilerini geliştirebilirler. Ayrıca, öğrencilere İngilizce konuşma pratikleri yapma fırsatı da sunuluyor.     İngilizce öğretmeni Sevda Emecen, "English Corner"un öğrencilerin dil becerilerini geliştirmek ve İngilizceyi daha eğlenceli hale getirmek için bir araç olduğunu belirtiyor. Bu köşenin, öğrencilerin İngilizceyi günlük hayatta kullanmalarını teşvik ettiğini ve dil öğrenme sürecini daha keyifli hale getirdiğini söylüyor.   Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, öğrencilerin dil becerilerini geliştirmek için bu tür yenilikçi yaklaşımların önemini vurgulayarak, öğrencilerin gelecekte daha başarılı olmalarına katkıda bulunmayı amaçlıyor. ‎
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, öğrencilerin İngilizce dil becerilerini geliştirmek için yaratıcı bir yaklaşım benimsiyor.

İngilizce öğretmeni Sevda Emecen, okulun içinde özel bir alan oluşturarak öğrencilere dil öğrenme deneyimini daha eğlenceli hale getiriyor.

 

Öğretmenimiz,öğrencilerin İngilizceyi daha etkili bir şekilde öğrenmelerini sağlamak için "English Corner" adında özel bir köşe oluşturdu. Bu köşede, Londra'nın sembollerinden ilham alınarak dekore edilmiş bir alan bulunuyor. Big Ben(saat kulesi),Londra Red Bus ve klasik telefon kulübesi gibi semboller, öğrencilerin İngilizce dilini yaşayarak öğrenmelerine olanak tanıyor.

 

"English Corner" öğrencilere etkileşimli bir dil deneyimi sunuyor. Öğrenciler, bu alanda İngilizce materyallerle etkileşime geçebilir, oyunlar oynayabilir ve dil becerilerini geliştirebilirler. Ayrıca, öğrencilere İngilizce konuşma pratikleri yapma fırsatı da sunuluyor.

 

 

İngilizce öğretmeni Sevda Emecen, "English Corner"un öğrencilerin dil becerilerini geliştirmek ve İngilizceyi daha eğlenceli hale getirmek için bir araç olduğunu belirtiyor. Bu köşenin, öğrencilerin İngilizceyi günlük hayatta kullanmalarını teşvik ettiğini ve dil öğrenme sürecini daha keyifli hale getirdiğini söylüyor.

 

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, öğrencilerin dil becerilerini geliştirmek için bu tür yenilikçi yaklaşımların önemini vurgulayarak, öğrencilerin gelecekte daha başarılı olmalarına katkıda bulunmayı amaçlıyor. ‎

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.