Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda veda töreni

YAŞAM 01.07.2024 - 16:53, Güncelleme: 01.07.2024 - 16:53 3543+ kez okundu.
 

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda veda töreni

Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda çalışma süreleri dolan Esra Patoğlu, Özlem Pekdemir ve Erdal Yıldırım için veda programı düzenlendi.
Duygusal atmosferin hakim olduğu programda, okul idarecileri ve öğretmenler bir araya gelerek personellerine veda ettiler. Okul müdürü Rıfat Özdemir, yaptığı konuşmada ayrılan personellerin okul için ne kadar değerli olduğunu vurguladı ve gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı hepsine tek tek teşekkür etti. Özdemir, personellerin okulun başarısına katkıda bulunmak için her zaman büyük emek sarf ettiklerini ve bundan sonra da her zaman Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nun bir parçası olmaya devam edeceklerini belirtti. Törende konuşan personeller de duygularını dile getirerek okulda geçirdikleri güzel zamanları ve birlikte çalıştıkları arkadaşlarını anlattılar. Konuşmaların ardından ayrılan personellere günün anısına plaketlerinin takdim edilmesi ve birlikte fotoğraf çekimi ile program sona erdi. Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Esra Patoğlu, Özlem Pekdemir ve Erdal Yıldırım'a bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilerken, her zaman onları unutmayacaklarını da ifade etti.  
Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda çalışma süreleri dolan Esra Patoğlu, Özlem Pekdemir ve Erdal Yıldırım için veda programı düzenlendi.

Duygusal atmosferin hakim olduğu programda, okul idarecileri ve öğretmenler bir araya gelerek personellerine veda ettiler.

Okul müdürü Rıfat Özdemir, yaptığı konuşmada ayrılan personellerin okul için ne kadar değerli olduğunu vurguladı ve gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı hepsine tek tek teşekkür etti. Özdemir, personellerin okulun başarısına katkıda bulunmak için her zaman büyük emek sarf ettiklerini ve bundan sonra da her zaman Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nun bir parçası olmaya devam edeceklerini belirtti.

Törende konuşan personeller de duygularını dile getirerek okulda geçirdikleri güzel zamanları ve birlikte çalıştıkları arkadaşlarını anlattılar. Konuşmaların ardından ayrılan personellere günün anısına plaketlerinin takdim edilmesi ve birlikte fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Esra Patoğlu, Özlem Pekdemir ve Erdal Yıldırım'a bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilerken, her zaman onları unutmayacaklarını da ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.